Sivas'taki kaza 'geliyorum' demiş!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı koruyan polisleri taşıyan otobüsün şoförü 4 kez uyarılmış!

Sivas'taki kaza 'geliyorum' demiş!
Sivas'taki kaza 'geliyorum' demiş!
GİRİŞ 13.10.2014 12:51 GÜNCELLEME 13.10.2014 12:52
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Sivas'ın İmranlı ilçesinde 3 polisin şehit olduğu kazada yaralanan polislerden Bilal Gündoğdu, virajlara sert girmemesi için 4 kez uyardıkları otobüs şoförünün uyarılarını dikkate almadığını öne sürdü.

Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavisi süren Gündoğdu, yaptığı açıklamada, otobüsün süratli olduğunu iddia ederek, aracın virajı alamayarak şarampole devrildiğini belirtti.

Otobüsün arka koltuğunda oturduğunu ifade eden Gündoğdu, şoförü virajlara sert girmemesi konusunda uyardıklarını belirterek, "Kendisini 4 sefer ikaz ettik, virajlara sert giriyordu, fren yapıyordu. Araba sallıyordu, arkayı atıyordu" dedi.

Gündoğdu, şoförün Gümüşhane'ye gidiş yolunda da aynı hataları yaptığını iddia etti.

YORUMLAR 4
  • mert akgün 9 yıl önce Şikayet Et
    bazı otobüslerin aşırı hız yaptıkları doğrudur ama yanlıştır.. bazı otobüsler otobanda 160-170 km ile yol alabiliyor.buna bir şey demiyorum.çünkü otobandır ve yok müsaitdir.ama tek şeritli yani otoban olmayan yollarda 140-150 vuran otobüsler var.bu yanlıştır.çünkü karşı taraftan kamyon geliyr ve ibre 140 ta arkamızda travego otobüsü bize sellketör yapıyor.otoban olsa tamamda ama o yolda bu hızı yapması son derece yanlıştır.
    Cevapla
  • serhat erdem 9 yıl önce Şikayet Et
    sadece o şöfor değil. dün memleketten geldim. şehirlerarası otobüs şöforleri çok hızlı sürüyorlar. kaç tanesi ben 120-130 la otobanda giderken beni solladı bilmiyorum ama insanların hayatıyla oynuyorlar.
    Cevapla
  • Abdullah KUL 9 yıl önce Şikayet Et
    uçak yokmuydu.. Bir kişi için bu ülkede devlet kaynakları çarçur ediliyor ki 45/50 polis memuru için neden uçak kaldırmazlar. Polislerin hayatı o kişiden kişilerden dahamı kıymetsiz.. Ha!! birde neden gece yolculuğu yaptırılıyor bu da ayrı bir sorun.
    Cevapla
  • nur dülger 9 yıl önce Şikayet Et
    ne demek lazım. bu ülkede poliside askeride,sıradan vatandaşıda trafik kurallarına uymayı gurur yaralayıcı bir iş olarak görüyor . otobüs şoförleri sayesinde yaşanan felaketler malum ! 30 ile ,50 ile gidilecek yolda öyle bir hız yapıyorki o koca araç , devrilse içinde kimse sağ kalmaz . uyardığınız zaman kaptanın ,işine karışılmaz ustanın işine karışılmaz cevabı geliyor .sanki kuralları koyanlar 5 yaşındaki çocuklar ,sanki kuralları ihlal etme oranında usta sayılıyor bir şoför, bu sakat anlayış sadece ülkemizde var .hele polis ve radar yok diye köylerde , o incecik yolda ,önünüze ikide bir herhangi bir hayvan, bir insan ,traktör çıkacak yolda öyle bir hız yapılıyorki insanlar koltuğa yapışıyor korkusundan . hele ayakta kalanlar dengeyi sağlayamadığı için durmadan sağa sola çarpıyor . burdan hükümete sesleniyorum lütfen mümkünse bu tarz toplu taşıma araçlarına hız ölçme aleti konulsun ve kuralları ihlal edenin işine son verilsin!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı