Pes dedirten dikkatsizlik kazaları

Kastamonu’da kuralların hiçe sayılması sonucu meydana gelen kazalar, MOBESE kameralarına yansıdı. İşte bu kadar olur dedirten kaza anları:

GİRİŞ 13.10.2014 18:17 GÜNCELLEME 13.10.2014 18:17
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Görüntüler, özellikle kırmızı ışık ihlali ve hızın kazalara sebebiyet verdiğini gözler önüne serdi.

Kastamonu’da Cumhuriyet Meydanında karşıya geçmek isteyen yayaya, bir otomobilin çarpması sonucu kaza meydana geldi. Kazada yaya, ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Ayrıca eski Sanayi Sitesi önünde meydana gelen kazada, aşırı hızlı olan minibüsün şoförü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek takla attı. Kazada minibüsün şoförü yaralandı.

Öte yandan diğer bir kazada, Kışla Parkı önünde iki aracın yarıştığı MOBESE kameralarına takıldı. İki araç akşam saatlerinde trafiği hiçe sayarak birbirleriyle yarıştı. Ayrıca otomobiller, yarıştıkları esnada birbirlerine çarparak yoldan çıkarmaya çalıştı. Şans eseri iki otomobilin yarıştığı kazada, beklenen kaza olmadı.

Kastamonu’da MOBESE kameralarına takılan diğer kazalarda, kırmızı ışık ve hız ihlali sonucu birde dikkatsizlik nedeniyle çok sayıda maddi hasarlı kazalar meydana geldi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • Abdulkerim S. Buğra 9 yıl önce Şikayet Et
    Eee, Gastımonu bu..... Dikkat etmek lazuum. "Ayu çıkabilüüü, daş düşebülüüü. Ha bu arada Kastamonuluların Ruslarla akrabalığı ya da Gen ortaklığı var mı acaba?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi