En mutlu gününde hayatını kaybetti

İzmir'de kına gecesi sonrası arkadaşıyla çorbacıya giden Tayfun Özer, otomobilin orta refüje çarparak takla atması sonucu öldü.

En mutlu gününde hayatını kaybetti
En mutlu gününde hayatını kaybetti
GİRİŞ 19.10.2014 17:52 GÜNCELLEME 19.10.2014 17:53

 Özer'in en mutlu gününde ölüm haberini alan yakınları, gözyaşı döktü. Kaza, bugün 02.00 sıralarında, Kınık- Bergama Karayolu'nun 10'uncu kilometresi Yayakent Kavşağı'nda meydana geldi.

Geçen cuma günü 20 yaşındaki Gülşah Binici ile resmi nikahı kıyılan, bugün yapılması planlanan düğünle dünya evine girmeye hazırlanan yol yapım firmasında işçi Tayfun Özer, dün Poyracık Mahallesi Değirmen Bayırı'nda düzenlenen kına gecesinde eğlendi. Kına gecesi sonrası Özer, çorba içmek için en yakın arkadaşı 23 yaşındaki Şirin Muhammet Kavaklı'nın yönetimindeki 16 LJ 885 plakalı otomobille Yayakent Kavşağı yakınlarındaki bir restorana doğru yola çıktı.

REFÜJE ÇARPTI TAKLA ATTILAR

Bir süre sonra Kavaklı'nın henüz bilinmeyenle direksiyon kontrolünü yitirdiği otomobil, orta refüje çarpıp takla attı. Yaralanmalarına rağmen iki arkadaş telefonla sağlık ekipleri ve yakınlarını arayıp yardım istedi. İhbar üzerine gelen acil yandım ekipleri Özer ile Kavaklı'yı ambulansla Dr. Faruk İlker Bergama Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Ağır yaralı Özer, yapılan ilk müdahale sonrası İzmir'deki Ege Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Sürücü Kavaklı'nın sağlık durumunun ise iyi olduğu bildirildi. Damat Özer'in düğün eğlencesi öncesi ölüm haberini alan eşi Gülşah Özer ve yakınları sinir krizi geçirdi. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!