Serviste dehşet: Araç kamerasındaki kaza anı

Balıkesir’in Dursunbey İlçesinde meydana gelen okul servisi kazası saniye saniye araç içi kamerası tarafından görüntülendi.

GİRİŞ 24.10.2014 19:15 GÜNCELLEME 24.10.2014 19:21
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde geçen hafta meydana gelen trafik kazasında öğrenci taşıyan servis minibüsü şarampole uçmuş, kaza sonucu 13'ü öğrenci ve şoför ile birlikte toplam 14 kişi yaralanmıştı.

Dursunbey Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün kararı ile tüm öğrenci servislerinin içine yerleştirilen araç içi kameralar bu kazayı an be an görüntüledi.

Görüntülerde kaza öncesi okuldan öğrencileri alan Refik Yaren isimli sürücünün ve ön koltukta oturan iki öğrencinin emniyet kemerlerini takmadığı görülürken, arka koltuklarda oturan diğer öğrencilerin ise kemerlerinin takılı olduğu belirlendi. Kaza öncesi yolda bir ambulans ile karşılaşan öğrenciler dikkatle bu ambulansa bakarken daha sonra yola devam ettiler. Bir anda başlayan yağış sebebi ile kayganlaşan yolda bir anda aynaya baktığı ve dikkatinin dağıldığı görülen sürücü, aracın kontrolünü kaybedince panikle aracın direksiyonunu bırakıyor. Kaza sonrası yaşanan panik ve çığlıklar da kamera tarafından saniye saniye kaydediliyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 6
  • Tabtuk Emre 9 yıl önce Şikayet Et
    Bencede Lastik Patladı. Dayı biraz yardan aşağıya salmış gidiyor, kendide şöför koltuğunda değilde aceleyle kalkacak misafir gibi oturuyor sanki. eh birde üstüne lastik patlayınca hadi geçmiş olsun.
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    O dar yolda kaçla gidiyordu, o şöfer bozuntusu ?. bana yol kaygandı kaydık, numarası yapmasınlar kabahat düpedüz sürücüde, acaba şöfer kursu gördümü ?
    Cevapla
  • mustafa ünlü 9 yıl önce Şikayet Et
    İyi dinleyin . lastik patlıyor ve kontrolünü kaybediyor..sesi iyi dinlerseniz anlarsınız .
    Cevapla
  • ferdi tayfur 9 yıl önce Şikayet Et
    hızlı değil. hızlı değil hızı max. 40-50 yalnız yol sıkıntılı ve araç dandik. sebep hız hariç herşey.
    Cevapla
  • ÜlkeSavunucusu 9 yıl önce Şikayet Et
    Bildiğin canavar. Arkadaşım o yolda o kadar hızlı gidilirmi nasıl ehliyet aldın sen birde çocukları düşün
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail Refah'ta saldırı başlattı
Ve ASELSAN onu da bitirdi! Oyun değiştirecek müthiş sistem...