Üniversite öğrencileri kaza yaptı: 8 ölü

Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencilerini taşıyan otobüs Afyon'da kaza yaptı.

Üniversite öğrencileri kaza yaptı: 8 ölü
Üniversite öğrencileri kaza yaptı: 8 ölü
GİRİŞ 25.10.2014 15:38 GÜNCELLEME 25.10.2014 19:09
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Afyonkarahisar’da üniversite öğrencilerini taşıyan minibüsün kaza yapması sonucu 8 öğrenci hayatını kaybetti, 23 yaralı var.

Gezi amacıyla Eskişehir'e giden üniversite öğrencilerini taşıyan 2 minibüsten biri Çay ilçesinin Karamık Köyü yakınlarında yağış nedeniyle yoldan çıktı.

15 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada, ilk belirlemelere göre 8 öğrenci öldü, 23 öğrenci de yaralandı.

Öğrenciler, Süleyman Demirel Üniversitesi Yalvaç Meslek Yüksekokulu öğrencileriydi.

HAYATINI KAYBEDENLERİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU
 Afyonkarahisar'da üniversite öğrencilerini taşıyan midibüsün uçuruma devrilmesi sonucu hayatını kaybedenlerin isimleri belli oldu.

Alınan bilgiye göre, Yusuf Z. idaresindeki üniversite öğrencilerini taşıyan 32 YV 436 plakalı midibüsün Çay ilçesi Karamık köyü yakınlarında uçuruma devrilmesi sonucu hayatını kaybeden 8 kişinin cesedi, Çay Devlet Hastanesi Morgu'na gönderildi.

Buradaki yapılan incelemelerde ölenlerin, İsmet Yörümez, Sinem Sezgin, Elif Nur Keskin, Fatih Aydilek, Buket Alas, Sena Öz, Gözde Erol ve Muhammet Yusuf Karahan olduğu tespit edildi.

Öte yandan kazada yaralanan sürücü Yusuf Z'nin de aralarında bulunduğu 19 kişinin, Çay Devlet Hastanesi ile Afyonkarahisar'daki çeşitli hastanelerde tedavileri sürüyor.

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 5
  • Yüksel Canpolat 9 yıl önce Şikayet Et
    iborotti boş konuşuyorsun. o dediğin marka alman markası ve dünyada öne gelir bir kaç lastik markasından biri bu kazayı da lastiğe bağlaman saçma. Ki o araçta o marka olduğunuda bilmiyorsun.. Kazaya bir çok etken neden olabilir. Birinci faktör insandır! lastik değil lastiğine göre süreceksin.. Kurallara uyacaksın.
    Cevapla
  • iborotti 9 yıl önce Şikayet Et
    lastik markası özellikle incelenmeli. yeni ticari arabalarda kullanılan con.... marka lastikler özellikle yağmurda buzda kayar gibi yere basmıyor.yeni lastikde olsa bu lastikler özellikle kaza yapanlardaki incelenip,teste tabi tutulursa çok şeyler ortaya çıkacak.ilk yağışta ve sonrasında ne kadar dikkatli olursan ol rampa inişte araç kayıp gidiyor-rampa çıkışta patiye kalkıyor. lastiği başka markayla değiştirdiğinde sorun ortadan kalkıyor.
    Cevapla
  • sadet oğuz 9 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH SABIRLAR VERSİN. Rabbim ailelerine sabırlar versin
    Cevapla
  • Ahmet Eyüp Gezgin 9 yıl önce Şikayet Et
    offf off . allah rahmet eylesin ailelerine allah sabır versin
    Cevapla
  • mehtap dalgalı 9 yıl önce Şikayet Et
    afyon yolu tekrar gözden geçirilmeli . o yolda çok kaza oluyor ve inanın 45 gün önce ben Ankara ya gelirken kamyonet solluyordum ve kamyonet çukura düşmesi dolayısıyla bizleri bariyerlere yapıştıcaktı ve bariyerlerle yol arasında ki mesafe o kadar az ki en ufak bir sapma kazaya neden olacak şekilde
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'ye en fazla yatırım yapan yabancılar belli oldu
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...