Otobanda feci kaza: 4 ölü, 4 yaralı

Edirne’de yol çalışması nedeniyle tek şeritten verilen otoyolda iki otomobilin kafa kafaya çarpıştı. Kazada 4 kişi öldü,4 kişi yaralandı.

Otobanda feci kaza: 4 ölü, 4 yaralı
Otobanda feci kaza: 4 ölü, 4 yaralı
GİRİŞ 30.10.2014 00:55 GÜNCELLEME 30.10.2014 07:30
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kaza, saat 23.00 sıralarında Edirne-Havsa TEM Otoyolu 18’nci kilometresinde meydana geldi. Karayolları ekiplerince yol çalışması nedeniyle İstanbul istikametine doğru yolun bir kısmı ulaşıma kapatılınca, trafik Edirne’ye geliş istikametteki şeritten verildi.

4 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

İstanbul yönüne giden 22 HH 277 plakalı otomobil, şiddetli yağış nedeniyle kayganlaşan yolda karşı yönden gelen 52 RC 266 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada ilk belirlemelere göre 52 RC 266 plakalı araçta bulunan Ersoy Ersinyurt, Mustafa Sönmez ve diğer araçtan fırlayan Serkan Kasrat ile kimliği belirlenemeyen kadın hayatını kaybetti. 

YARALILAR HASTANEYE SEVK EDİLDİ

Kazada, Tülay Sönmez, Merve Ersinyurt, Erol Erdaş ile henüz kimliği belirlenemeyen bir kadın yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarıyla gelen itfaiye ve sağlık görevlilerince sıkıştıkları yerden çıkarılan yaralılar ambulanslarla Edirne Devlet Hastanesi ve Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • Mehtap 9 yıl önce Şikayet Et
    yazık, kader işte ne yapacaksın buna sebep olanları kurşuna dizeceksin kader işte ne yapacaksın diyeceksin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!
Manipülasyonun havada uçuştuğu günlerde hatırlamak ve unutmamak kadar değerli ne olabilir