Kadın sürücü dehşeti:Ölümden döndü yola devam etti

İzmir'de kadın sürücünün kullandığı otomobil hızla kaldırıma daldı. Ölümden dönen kişi ise hiçbir şey olmamış gibi yürümeye devam etti.

GİRİŞ 31.10.2014 13:12 GÜNCELLEME 31.10.2014 13:16
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kimliği öğrenilemeyen kişinin birkaç adımla ölümden kurtuluşu ise yakındaki işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, Yeşillik Caddesi'ndeki Karabağlar Belediyesi hizmet binası yakınlarında meydana geldi. Konak'tan Gaziemir yönüne giden Gamze Özcan, yönetimindeki 09 L 7829 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Kontrolden çıkıp savrulan otomobil önce yan yola geçti, bu sırada kaldırımda yürüyen ve kimliği öğrenilemeyen bir kişi, üzerine doğru gelen otomobili fark edince koşarak kaçmayı başardı. Hızlı olduğu görülen otomobil ise yol kenarında bekleyen Hüseyin Serbest'e çarptıktan sonra aydınlatma direğine çarparak güçlükle durabildi.

Bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülenen kazada, son anda ölümden dönen kişinin ise hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam ettiği görüldü. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri, hafif yaralanan Hüseyin Serbest'i ambulansa İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı, otomobil sürücüsü Özcan ise poliste ifade verdikten sonra serbest bırakıldı. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • sinan 9 yıl önce Şikayet Et
    kadına ehliyet verilirmi arkadaş git evinde otur yemek yap çocuk bak ablacım
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul Valisi Davut Gül açıkladı: Taksim Meydanı 1 Mayıs kutlamalarına kapalı olacak
İstanbul'da Metro Hattındaki arıza 33 saattir giderilemedi