Bir ATV kazası haberi de Beyoğlu'ndan

Beyoğlu'nda Olcay Önkör adlı genç, ATV denilen dört tekerlekli motosikletle, kamyona çarpıp, yol kenarındaki demir bariyere savruldu.

Bir ATV kazası haberi de Beyoğlu'ndan
Bir ATV kazası haberi de Beyoğlu'ndan
GİRİŞ 18.11.2014 21:19 GÜNCELLEME 18.11.2014 23:11

ATV'den fırlayan Önkör, kafasını yol kenarındaki duvara vurdu. Kafasındaki kask sayesinde mutlak bir ölümden dönen Olcay Önkör'ün sağ bacağı kırıldı.

Kaza, saat 17.30'da, Sütlüce Eski Karaağaç Caddesi üzerinde meydana geldi. Halk arasında ATV olarak bilinen 34 JP 5918 plakalı dört tekerlekli motosikletle Hasköy yönünden Kağıthane'ye doğru ilerleyen Olcay Önkör (21), iddiaya göre, önünde ilerleyen kamyonu geçmek için sağına girdi. Bu sırada, 34 BG 9261 plakalı kamyonun sürücüsü Adem Güvercin de, durağa giren belediye otobüsünü solladıktan sonra tekrar sağa yanaşmak istedi.

Olcay Önkör'ün kullandığı ATV, kamyonun sağ ön tarafındaki tekerleğine çarparak savruldu. ATV, savrulmanın etkisiyle yol kenarındaki demir bariyere bindirdi. ATV'nin aksı ve sol arka lastiği koparken, Olcay Önkör, yerinden fırlayarak yol kenarındaki duvara doğru savruldu. Kafasındaki kask sayesinde mutlak bir ölümden dönen Önkör, duvara çarptıktan sonra yol kenarına düştü.

SAĞ BACAĞI KIRILDI

Olayı gören çevredeki vatandaşlar, durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri, sağ bacağı kırıldığı öğrenilen Olcay Önkör'e ilk müdahaleyi düştüğü yerde yaptı. Önkör, daha sonra ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza nedeniyle caddede kısa süreli trafik yoğunluğu yaşandı. Trafik, ATV'nin olay yerinden kaldırılmasının ardından normale döndü. 

Kamyon sürücüsü Adem Güvercin, ATV'yi fark etmediğini iddia ederek, “Işıklarda durduk, otobüsle beraber. Otobüs durağa yanaştı. Ben otobüsü geçtim, sağa yanaşayım dedim. Ama hiç görmedim ben onu. Sağımdan girmiş. Takırtı duydum sadece. Yüksek araba, sağı göremiyorum" dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…