Saniye saniye ters yöne giren dolmuş faciası!

Ankara'nın Kazan İlçesi'nde otomobil ile ters yöne giren şehir içi dolmuş çarpıştı. 2 kişinin ağır yaralandığı kaza kameralara yansıdı.

GİRİŞ 19.11.2014 16:45 GÜNCELLEME 19.11.2014 17:24
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kaza sonrası otomobilin önü hurdaya dönerken, sürcüsü Abdullah Eser'i hayatta tutan ise emniyet kemeri ile hava yastığı olduğu belirtildi.

Kaza, Fatih Mahallesi Ankara Caddesi Kazan girişinde meydana geldi. Kızılcahamam yönünden şehir merkezi istikametine giden Abdullah Eser yönetimindeki 06 LSA 51 plakalı otomobil, ters şeritten şehi içi dolmuşlarının bulunduğu park alanına gitmek isteyen Kemal Namlı yönetimindeki 06 JPJ 70 plakalı dolmuşla kafa kafaya çarpıştı. Şiddetli çarpışmanın etkisiyle hurdaya dönen otomobil kullanılamaz hale gelirken, sürücüsü Abdullah Eser'i hayatta tutan ise kaza sırasında bağlı olan emniyet kemeri ve açılan hava yastığı olduğu belirtildi.

Otomobil içindeki sürücüye ilk müdahale 112 Hızır Acil ekipleri tarafından yapıldı. Kazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Abdullah Eser burada yapılan kontrollerin ardından Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sev edildi. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Çarpışma anı ise olay yerine yakın bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Kaza anında otomobilin süratli olduğu ve dolmuş şoförünün ters şeritten park alanına hareket ettiğinin gözlendiği öne sürüldü. Kamera görüntülerine göre her iki sürücünün direksiyonu yaya kaldırımına doğru kırarak, çarpışmadan kaçmaya çalıştıkları belirlendi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • babageldı 9 yıl önce Şikayet Et
    dolmuşcuyu .....ahhh nerde adalet..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kassam görüntüleri yayınladı, İsrail karıştı! Netanyahu’nun evinin önüne yığıldılar
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi