Metrobüsteki dehşet anları kamerada

Kontrolden çıkan minibüsün çarptığı metrobüste yaşanan korku dolu anlar kamerada...

GİRİŞ 26.11.2014 10:02 GÜNCELLEME 26.11.2014 10:19
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

E-5 Karayolu’nun Merter kesiminde, kontrolden çıkarak metrobüs yoluna giren bir servis minibüsü, Avcılar yönüne giden metrobüsle kafa kafaya çarpışmıştı. Metrobüsün kamerasından kaydedilen görüntülerde yolcuların yaşadığı o dehşet metrobüsün kamerasına an be an yansıyor.

Yaşanan kazada minibüs şoförü hayatını kaybetmiş onlarca kişi yaralanmıştı.

YORUMLAR 5
  • ....... 9 yıl önce Şikayet Et
    asil benim anlamadigim o metrobus yollari neden ip ile bolunmus olan kazalardan anliyoruz ki kullanilan halat hafif ticariyi bile tutamiyor neden beton bariyer konmamis mesela yurt disinda gordum beton bariyerleri kamyon vurmus amma anca uzerine cikabilmis idi yani bariyeri asip karsi yone girememis idi kamyon 40 cm genis 80 cm yuksek bi bariyer sonucta ayrica onun da icinde gene bu celik halat var beton parcalaniyo dagiliyo amma halat sayesinde kopma olmuyo
    Cevapla
  • Ceza 9 yıl önce Şikayet Et
    Cezalar caydirici olacak... para cezasi gelire göre olacak ... kisinin gelirini ciddi manada sarsacak... finlandiyada 100 bin euro ceza yemis adam var... paran yoksa 6 ay hapis yok öyle suursuz arac kullanmak
    Cevapla
  • kızmamak elde değil 9 yıl önce Şikayet Et
    bu memleket adam olmaz arkadaş ya, otoyolun ortasına metrobüs ulaşımı koyuyorsun,fakat sağdan soldan giden otoyola hız sınırlaması koymuyorsun,sok gözüne sürücülerin tabelaları,çünkü bizim insanımız anlamıyor, koysana 500 mt bir kameraları yazsana hız limitini sarı reflektör tabelalarla... kes cezayı gönder kapıya...illa birilerimi ölmesi gerekiyor arkadaş bu memlekette, anlamadım arkadaş yaa... sistem,kurallar,denetim.... bu kadar!!! uymayanın canı yanar her türlü..
    Cevapla
  • MUHAMMET AKSAKAL 9 yıl önce Şikayet Et
    Otoyol değil orası devlet karayolu. D100 şehir içi olduğu içinde 50 km/s hız sınırı vardı bu özel yetkiyle 70 km/s ye çıkarıldı.
    Cevapla
  • kızmamak elde değile 9 yıl önce Şikayet Et
    O yolda onlarca tabela ve radar var. Ve ciddi cezalar gönderiliyor zaten.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ronaldo eski takımını borçlu çıkardı! Servet değerinde tazminat
İsrail ordusu, Gazze'nin orta kesiminden çekildi