Cenaze konvoyunda kaza: 3 ölü, 1 yaralı

Adana’dan Konya’ya götürülen cenaze için oluşturulan konvoyda bulunan otomobil, şerit ihlali yapılınca, karşı yönden gelen TIR ile çarpıştı.

Cenaze konvoyunda kaza: 3 ölü, 1 yaralı
Cenaze konvoyunda kaza: 3 ölü, 1 yaralı
GİRİŞ 09.12.2014 15:47 GÜNCELLEME 09.12.2014 15:47
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kazada otomobilde bulunan 3 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre kaza, Pozantı ilçesi E 90 karayolunda meydana geldi.

Konya’nın Ereğli ilçesine götürülen cenazenin konvoyunda bulunan Ahmet Can Özer’in yönetimindeki 01 BBL 06 plakalı otomobil, iddiaya göre şerit ihlali yapınca, karşı yönden gelen Davut A.’nın yönetimindeki 01 AHC 49 plaklı TIR ile kafa kafaya çarpıştı.

Kazada hurdaya dönen otomobilde bulunan Ahmet Can Özer, Sonay Uruk ve Ayşe Alıcı olay yerinde hayatlarını kaybederken, Emel Özen ise yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi sevk edildi.

Ambulansla Pozantı Devlet Hastanesi’ne götürülen Emel Özen, burada yapılan ilk müdahalesinin ardından Adana’ya sevk edildi. Otomobilde sıkışan cesetler ise itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldıktan sonra Adana Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Tır sürücüsü Davut A.’nın gözaltına alındığı kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • vatandaş 9 yıl önce Şikayet Et
    cenaze konvoy saçmalıkları da yeni modda cenaze sadece cenaze arabasıyla taşınır gösteriş meraklısı milletiz dikkat edin yılda kaç tane buna benzer kaza oluyor düğün konvoyları cenaze konvoyları sisayi parti konvoyları bunların bizim halen çok fırın ekmek yememizi gösterir hingi ülkelerde var buna benzer işler bilen varsa beri gelsin ünlü bir bilim adamı ismini şu an hatırlamıyorum kalabalıklar halinde toplanan bu konuşmalarda toplanan halkın yaş ortalaması beyin yaşı 12 dır
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!