Trafik kazaları MOBESE’de

Kayseri’de meydana gelen bazı trafik kazaları MOBESE’ye yansıdı.

GİRİŞ 10.12.2014 12:15 GÜNCELLEME 10.12.2014 12:41

Kayseri’nin Melikgazi ilçesine bağlı Kızılırmak Caddesi Kavşağı’nda meydana gelen trafik kazasında iki otomobil çarpıştı.

Çarpışmanın şiddetiyle otomobiller savrulurken, tam önlerinde meydana gelen kazaya şahit olan kırmızı ışıkta bekleyen sürücüler, kısa bir şok yaşadıktan sonra cep telefonları ile 112 ve polis ekiplerine haber verdi. Kazada araçlarda büyük çapta hasar meydana gelirken, yaralanan iki sürücü hastaneye kaldırıldı.

Melikgazi ilçesi Hunat Mahallesi’nde meydana gelen bir diğer kazada ise kırmızı ışığı fark edemeyen otomobil sürücüsü, önündeki otomobile çarpmamak için direksiyonu kırdı. Kontrolden çıkan otomobil trafik ışıklarına çarparak durabildi.

Cumhuriyet Meydanı’nda MOBESE kameralarının kaydettiği bir diğer kazada ise, park halindeki otomobilden inmeye çalışan bir kişinin kapıyı açması sonrasında motosiklet sürücüsü kapıya çarparak düştü. Motosiklet sürücüsü kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Karayolları kavşağında meydana gelen bir diğer kazada ise aşırı hız ve dikkatsizlik ön plana çıktı. Meydana gelen kazada aşırı hızlı olan ve kırmızı ışığa dikkat etmeyen sürücünün kullandığı otomobil, kavşaktan geçmeye çalışan başka bir otomobile çarparak durabildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sarıyer'de korkunç olay! Taksiciyi öldürüp aracını gasbeden zanlı yakalandı
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun işgalci İsrail'i hedef aldı