İkiye ayrılan TIR’ın şoförü aracını bırakıp kaçtı

Ankara’da meydana gelen kazada bir TIR alt geçide girmek üzereyken kaza yaptı.

İkiye ayrılan TIR’ın şoförü aracını bırakıp kaçtı
İkiye ayrılan TIR’ın şoförü aracını bırakıp kaçtı
GİRİŞ 11.12.2014 02:02 GÜNCELLEME 11.12.2014 02:02

Bariyerlere çarpan ve ortadan ikiye ayrılan TIR’ın sürücüsü aracını bırakıp kaçtı. Kaza sonrası TIR’ın makina yağı asfalta döküldü, parçaları da yol ortasına saçıldı. 

Kaza, dün saat 23.00 sıralarında, Ayaş Yolu Eryaman Kavşağı’nda bulunan alt geçidin girişinde meydana geldi. 06 PKY 49 plakalı TIR, henüz bilinmeyen bir sebeple kontrolden çıkıp bariyerlere çarptıktan sonra ikiye bölünerek durabildi. Kaza sonrası bölgeye polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Olay yerinde araştırma yapan ekipler aracın sürücüsünü bulamadı. Kaza yapan TIR’ın makina yağları asfalta döküldü, motor ve benzin deposu parçaları da etrafa saçıldı. Oluşan kaygan zeminden dolayı yeni kaza ihtimaline karşı polis ekipleri kazanın meydana geldiği yol güzergâhını trafiğe kapattı. 

Görgü tanıklarından Ferhat Taşdelen olay anını şöyle anlattı: "15-20 dakika önce şurada oturuyorduk, arda arda 3 kere güm güm güm diye ses geldi. Ondan sonra buraya geldik ve burayı gördük. Arabayı oraya çektik bir bakalım dedik, burada baya büyük bir şey olmuş zaten.” Kaza sonrası olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, konuyla ilgili inceleme başlattı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?