Freni boşalan iş makinası dehşet saçtı: 3 yaralı

Ankara’da freni boşalan iş makinası, 4 araca, 1 motosiklete ve çevredeki dükkânlara zarar verdi olayda 3 de kişi yaraladı.

Freni boşalan iş makinası dehşet saçtı: 3 yaralı
Freni boşalan iş makinası dehşet saçtı: 3 yaralı
GİRİŞ 11.12.2014 03:08 GÜNCELLEME 11.12.2014 03:08

Olay, Dikmen Caddesi üzerinde, dün saat 16.30 sıralarında meydana geldi. Dikmen Caddesi üzerinden Kızılay istikametine seyir halinde olan Aytekin Demirel kontrolündeki 34 07 9852 plakalı iş makinasının frenleri boşaldı. Büyük facianın yaşanmasını önlemeye çalışan sürücü Aytekin Demirel, kepçenin ön dişlilerini asfalta saplayıp aracı durdurmaya çalıştı. 

Durdurma çabalarının başarısız olduğu sırada kepçe, kırmızı ışıkta bekleyen araçların arasına dalmak üzereyken yolun sağ tarafına yönelip kenarda bekleyen otomobilleri önüne kattı. Kepçesine takılan otomobilleri metrelerce sürükleyen iş makinası dükkânlara da çarpıp ağaçları söktükten sonra iki otomobile daha zarar verip apartman boşluğuna düştü. Kepçe sürücüsü kazadan yara almadan kurtuldu.

Kazadan sonra olay yeri savaş alanına dönerken ihbar üzerine bölgeye sağlık ekipleri, polis, itfaiye ve doğalgaz ekipleri sevk edildi. Büyük miktarda maddi hasar meydana gelirken 3 kişi de yaralandı. Hafif yaralanan vatandaşların tedavileri olay yerinde bulunan 112 ekipleri tarafından yapıldı. Bir yaralı hastaneye kaldırıldı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kamuda tasarrufun ilk adımı! Törene otobüsle gittiler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye!