Çarpan aracın içindeki kadının kucağına düştü

Adana’da bisikletle aniden yola çıkan bir çocuk, kendisine çarpan kamyonetin ön camından girerek yolcu koltuğundaki kadının kucağına düştü.

GİRİŞ 27.12.2014 14:18 GÜNCELLEME 27.12.2014 14:20

Olayın şokunu atlattıktan sonra çocuğa yardım etmeye çalışan kadın, sağlık ekipleri yaralıyı kucağından aldıktan sonra gözyaşlarına boğuldu.

Kaza, Seyhan ilçesine bağlı İstiklal Mahallesi Bakımyurdu Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, lise 1. sınıf öğrencisi Muhammet Can Tunç (14) bisikletiyle hızla Bakımyurdu Caddesi’ne çıktı. 

Tunç, hızla caddeye çıkınca o sırada caddeden havalimanı istikametine doğru giden 01 HN 995 plakalı Tufan Bölük yönetimindeki kamyonetin altına girdi. Bisiklet kamyonetin altında kalırken Tunç çarpmanın etkisiyle havalanarak kamyonetin ön camına çarptı.

Carpmanın etkisiyle cam kırılınca bisiklet sürücüsü Tunç, şoförün yanında oturan imam nikahlı eşi Jale Adalıtaş’ın kucağına düştü. Adalıtaş, önce büyük bir şok yaşadı. Bu arada çevredeki vatandaşlar sağlık ekiplerine ve polise haber verdi. Sürücü, sağlık ekipleri gelene kadar dışarı çıktı. Ancak Adalıtaş kucağında çocuk olduğu için yerinden kıpırdayamadı. Adalıtaş, bir taraftan da çocuğu sakinleştirip onun kanayan dudağına tampon yapmaya çalıştı. Bir süre sonra gelen sağlık ekipleri yaralı çocuğa önce çocuğa Adalıtaş’ın kucağında müdahale edip boyunluk taktı.

"KADIN GÖZYAŞLARINA BOĞULDU"

Bu arada, çocuk kucağından alındıktan sonra kamyonetten inebilen Adalıtaş, gözyaşlarına boğuldu. Adalıtaş, telefona sarılıp yakılarına gözyaşları içinde kaza yaptıklarını ve yaşadığı dehşet anlarına anlattı. Adalıtaş gözyaşları içinde, "Eşim ile birlikte eve giderken sokaktan aniden bisikletli çocuk çıktı. Eşim frene bastı ama çocuğa çarptı. Havada uçan çocuk camı kırıp kucağıma düştü. Çok korkunç bir olaydı. İnşallah çocuğa bir şey olmaz” dedi.

Kaza nedeniyle yol bir süre trafiğe kapanırken bisikletin ve kamyonetin yoldan çekilmesi üzerine cadde trafiğe açıldı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?