İki otomobil arasında sıkışan motosikletli öldü

Muğla'da motosiklet sürücüsü 32 yaşındaki Mehmet Çoban iki araç arasında kalarak hayatını kaybetti.

İki otomobil arasında sıkışan motosikletli öldü
İki otomobil arasında sıkışan motosikletli öldü
GİRİŞ 05.01.2015 21:52 GÜNCELLEME 05.01.2015 21:52

Muğla'nın Fethiye İlçesi’nde önüne çıkan otomobile çarpmamak için durmak isterken, arkadan gelen başka bir otomobilin çarpması sonucu iki araç arasında sıkışan motosiklet sürücüsü 32 yaşındaki Mehmet Çoban, yaşamını yitirdi. Olay anı çevredeki bir güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Yeni Mahalle Adnan Menderes Bulvarı üzerinde 48 PG 309 plakalı motosikletiyle ilerleyen evli ve 2 çocuk babası marangoz Mehmet Çoban, kontrolsüz kavşaktan karşıya geçmeye çalışan 59 yaşındaki Muhsin Gök’ün kullandığı 48 GG 097 plakalı otomobile çarpmamak için fren yaptı.

Bu sırada arkasında seyreden 50 yaşındaki İbrahim Durgut’un kullandığı 48 HZ 153 plakalı otomobil motosiklete çarptı. İki otomobil arasında sıkışan motosiklet sürücüsü Mehmet Çoban, saniyeler içinde yaşanan kazada yaşamını yitirdi. Motosiklet sürücüsü Çoban’ın kaskının ise birkaç metre ileriye fırladığı görüldü.

SÜRÜCÜLER GÖZALTINA ALINDI

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, çevrede güvenlik önlemi aldı. Kazayı yara almadan atlatan otomobil sürücüleri Muhsin Gök ve İbrahim Durgut gözaltına alınarak Fethiye Polis Merkezi’ne götürüldü. 

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Mehmet Çoban’ın cenazesi Fethiye Cumhuriyet Savcısı’nın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından cenaze aracına konularak Fethiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza yerine gelen Çoban’ın yakınları ise sinir krizi geçirdi. Kazaya ilişkin soruşturma sürüyor.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Diğer yandan, saniyeler içinde meydana gelen kaza anı çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde kavşaktan karşıya geçmeye çalışan otomobil yolun ortasına geldiğinde önce hafif şekilde sarsılıyor, ardından diğer otomobil hem motosiklete hem de otomobile çarpıyor. Çarpışmanın etkisiyle araçlar yolun farklı noktalarına savrulurken, motosiklet sürücüsünün ise asfalt zeminde birkaç metre sürüklendiği görülüyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?