Kaza sonrası dondu kaldı: Şoka sokan kazalar

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü, son 3 ay içerisinde MOBESE kameralarına yansıyan yaralamalı ve maddi hasarlı kazaların görüntülerini dağıttı.

GİRİŞ 13.01.2015 13:22 GÜNCELLEME 13.01.2015 13:24

MOBESE kameralarına saniye saniye yansıyan kazaların çoğunun dikkatsizlik ve trafik kurallarına uymamaktan kaynaklandığını belirtildi.

MOBESE kameralarının kaydettiği görüntülerin ilkinde Üniversite Caddesi Haller Gençlik Merkezi karşısında yolun sağına park eden otomobilin sürücüsü kapıyı açınca arkadan gelen motosiklet önce kapıya daha sonra solundan geçen otomobile çarpıyor.

Çarpmanın etkisiyle motosiklet devrilirken sürücüsü ile arkasında oturan kadın yere düşüyor. Otomobil sürücüsünün ise motosikletin çarptığı aracının kapısında hasar olup olmadığı kontrol etmesi çevredekilerin tepkisini çekiyor.

İkinci görüntü ise kavşakta yolun karşısına gitmek isteyen motosiklete sağdan gelen bir otomobil çarpıyor. Yere yığılıp kalan motosiklet sürücüsünü yardımına çevredekiler koşuyor ve tesadüfen geçen bir polis aracındakiler de kazayı görüyor. Bir başka görüntüde ise önünde giden otomobile arkadan çarpmasının ardından kavşakta sola dönmek isteyen otomobile tramvaya çarpıyor. Tramvay otomobili bir süre sürükledikten sonra duruyor.

Yine MOBESE kameralarının kaydettiği başka bir kaza otomobil sağından gelen bir otomobile çarpıyor, daha sonra iki otomobil karşı yolda kırmızı ışıkta bekleyen bir at arabasına çarpıyor. Diğer bir kazada ise iki kadın yolun karşısına geçmek istiyor. Kaşıya geçmekten vazgeçip geri dönmek isteyen kadınlardan birine hızla gelen bir motosiklet çarpıyor. Kadın ve motosiklet sürücüsü yere yuvarlanıyor. MOBESE'ye yansıyan diğer kazaların birinde caddede sohbet ederek yolun karşısına geçmek isteyen 3 genç kızdan ikisine hızla gelen bir otomobil çarpıyor. Diğer kız ise yara almadan kurtuluyor.

Cumhuriyet Bulvarı Eskişehir Devlet Hastanesi karşısındaki kazada ise yolun karşısına geçmek isteyen kadına otomobil çarpıyor. Kadın bir süre yol ortasında yatıyor.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü yetkilileri kazaların çoğunun dikkatsizlik ve trafik kurallarına uymamaktan kaynaklandığını belirtti.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız