Yollar piste döndü! İşte o anlar...

Bursa’da yoğun kar ve buzlanma sonucu yaşanan kazalar, MOBESE kameralarına an be an yansıdı.

GİRİŞ 17.01.2015 14:57 GÜNCELLEME 17.01.2015 14:57

Buz pistine dönen yollarda, kış lastiği olmadan yola çıkanlar kaza yaptı. Yolun ortasında araçlarına zincir takmak isteyen iki arkadaş başka bir aracın çarpmasıyla ölümden son anda kurtulurken, dikkatsiz yaya ise karlı yolda bir aracın çarpmasıyla havaya uçtu. Karlı yollarda tedbirsiz sürücülerin yaşadığı kazalar ise saniye saniye görüntülendi. Kazalarda kar yağışının ardından buzlanan yollarda sürücülerin otomobillerini kontrol edemedikleri görüldü. İlk kazada, yokuş aşağı inen bir otomobilin buzlu zeminde duramayarak, yol ortasında duran bir araca çarptığı görülüyor. Çarpmanın etkisiyle aracın yanında zincir takmaya çalışan 2 kişi ise ezilme tehlikesi geçirdi.

Esentepe Kavşağı’nda meydana gelen başka bir kazada ise; dikkatsiz yaya bir aracın çarpması sonucu havaya uçuyor. Kent Meydanı’nda süratli şekilde ilerleyen bir araç ise kırmızı ışıkta bekleyen otomobillere çarpmamak için levhalar, trafik ışıkları ve elektrik direğine çarpıyor.

AYNI ANDA 2 KAZA

Öte yandan Çekirge Devlet Hastanesi’nin acil girişinde ise 2 tane arka arkaya kaza meydana geliyor. İlk kazada rampadan aşağıya inmek isteyen bir otomobil sürücüsü, buzlu yolda kayarak başka araca çarpıyor. Bu kazanın hemen ardından aynı rampadan aşağıya inen bir otomobil de, ilk kazaya karışan otomobile çarpıyor. Bu arada vatandaşın biri otomobili tutarak, araca çarpmasını engellemeye çalışsa da başarılı olamıyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail Refah karşılığında ABD'nin isteğini kabul etti iddiası
Baraj patladı köyü su bastı! Ürkütücü görüntüler Kazakistan'dan..