Saniye saniye alkollü sürücü dehşeti

Adana'da alkollü sürücünün kullandığı otomobil kaldırımdaki öğrenciye çarptı. Taklalar atan araçtan çıkanlar şoke etti. İşte dehşet anları:

GİRİŞ 21.01.2015 18:16 GÜNCELLEME 21.01.2015 18:16
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Adana'da kontrolden çıkıp taklalar atan otomobil kaldırımda yürüyerek okuluna giden 15 yaşındaki Toprak Özkale'ye çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan Özkale, okul duvarı ile otomobilin arasında sıkıştı. Güvenlik kamerası görüntülerinde oradan kısa süre önce geçen 4 öğrencinin şans eseri kurtulduğu anlaşıldı.

Kaza 08.00 sıralarında Süleyman Demirel Bulvarı'nda meydana geldi. İsmail Kulak Anadolu Lisesi 9'uncu sınıf öğrencisi 15 yaşındaki Toprak Özkale, derse girmek için okula geldi. Kaldırımda telefonla konuşan öğrencinin üzerine kontrolden çıkıp taklalar atarak gelen Orkun Alataş yönetimindeki 01 NJ 299 plakalı otomobil çarptı. Kazayı gören okul öğretmenleri Toprak Özkale'nin yardımına koştu. Daha sonra da itfaiye ekiplerinin yardımı ile sıkıştığı yerden çıkarılıp hastaneye götürüldü.

Hurdaya dönen ve içinden içki şişeleri çıkan otomobilden burnu bile kanamadan çıkan sürücü Orkun Alataş, gözaltına alındı.

Fatih Polis Merkezi Amirliği'nde yapılan kontrolde, 0.211 promil alkollü olduğu tespit edilen sürücü Alataş gözaltına alındı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • abdullah 9 yıl önce Şikayet Et
    kazayı gördüm. arabada müzik sesi sonuna kadar açıktı. ve araba çok hızlıydı. ve o yolda ikiokul yan yana ama son sürat yazık
    Cevapla
  • ruhi 9 yıl önce Şikayet Et
    sehir magandalarini artik büyük cezalara carptirin lütfen
    Cevapla
DİĞER HABERLER
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası
Dili boğazına kaçan müşterisini böyle kurtardı...