Freni patlayan kamyon dehşet saçtı: 9 araç...

Başkentte, seyir halindeyken freni patlayan kum yüklü kamyonun 9 araca çarptığı kazada 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

GİRİŞ 25.01.2015 21:35 GÜNCELLEME 25.01.2015 22:01
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, Çankaya Mahallesi Dikmen Caddesi'nde, Emniyet Genel Müdürlüğü istikametinde seyir halindeyken freni patlayan kum yüklü kamyon, kırmızı ışıkta bekleyen 9 araca çarptı.

Kazada 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye ve çok sayıda ambulans sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralıları, ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere götürdü.

Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan Dikmen Caddesi Büyükşehir Belediyesine ait ekiplerce yapılan çalışmanın ardından açıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • Murat Bulat 9 yıl önce Şikayet Et
    Firen patlaması deği acemi şoför klasiği. Yük ve yolcu taşıyan araçlarda firen tertibatı çok güvenlidir ve çok sağlamdır. Ancak şoför fireni doğru kullanmazsa ,Yokuş aşağı inerken vitesle ara ara balataları ısıtmadan firen kullanırsa herşey normal ama yüzde doksan dokuz sürücünün yaptığı gibi firene basa basa inersen balatalar ısınır hatta alev alır. ısınan balata kavrama yapmaz ve firen tutmaz. sonuçta bu olur. Unutmayın firenim patladı diyen birçok kamyon ve otobüs kazasında sonradan yapılan bilirkişi incelemesinin sonucu firenlerin sağlam olduğudur.
    Cevapla
  • Kara 9 yıl önce Şikayet Et
    Araci kullanacak olan da bakim yaptiracak olan da Aracin soförüdür.Ortada böyle kaza varken sucu araca atmak tam bir ahmakliktir.Bence de soför %100 sorumlu ve kusurludur.
    Cevapla
  • Emre 9 yıl önce Şikayet Et
    Bizi basit bir fren lambasından muaynede bırakanlar bu çoktan hurda olmuş kamyonları midibüs ve otobüsleri görmüyor anlaşılan yada başka birşey var.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dilan Polat davasında yeni gelişme: Vergi suçundan tahliye edildiler
Tesla'dan Türkiye'ye özel model: Fiyatı yarı yarıya düştü