Filyos Çayı'na uçan otomobilde öğretmen çift öldü

Karabük'ün Yenice İlçesi'nde kontrolden çıkan otomobil Filyos Çayı'na uçtu.

GİRİŞ 29.01.2015 17:27 GÜNCELLEME 29.01.2015 17:28

Otomobildeki öğretmen çift 31 yaşındaki Ökkeş ve 30 yaşındaki Serpil Şimşek ve 4 yaşındaki oğulları Muhammet Emin çayın sularında kayboldu. 

Çaycuma Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmeni Ökkeş ve Anadolu Lisesi öğretmeni Serpil Şimşek çifti, hastalanan çocukları Karabük'e hastaneye götürmek üzere sabah otomobilleriyle yola çıktı. Öğretmen Ökkeş Şimşek, yönetimindeki 67 VF 356 plakalı otomobil saat 09.30 sıralarında Zonguldak- Karabük karayolunun Yenice Ören Köyü Mevkii'ne geldi. Ökkeş Şimşek, buradaki virajı geçtikten sonra bilinmeyen nedenle direksiyon kontrolünü yitirince otomobil hızla Filyos Çayına uçtu.

ÇİFTİN CESEDİ BULUNDU, ÇOCUK ARANIYOR

Kazayı gören köylülerin haber vermesiyle gelen ekipler, arama kurtarma çalışması başlattı. Sulara gömüldüğü yer belirlenen otomobil, zincirle bağlanıp kepçeyle çekilerek çıkarılırken, araçta öğretmen Ökkeş ve Serpil Şimşek çiftinin cesetleri bulundu.

Otomobilde çocuk koltuğunun boş olduğunu gören ekipler, öğretmen çiftin oğullarını hastaneye götürmek için ilçeden ayrıldığını öğrendi. Bunun üzerine Muhammet Emin'in de Filyos Çayı'nın sularında aranmasına  başladı.

Olay yerine gelen Karabük İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Deniz Polisi ekipleri, otomobilin kırılan arka camından çıkıp çayda sürüklendiği tahmin edilen çocuğu geniş bir alanda arıyor.

Gaziantep nüfusuna kayıtlı Ökkeş ve Kırşehir nüfusuna kayıtlı Serpil Şimşek çiftinin cesetleri, yapılan incelemenin ardından Yenice Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'in saldırısı sonrası İran'dan peş peşe açıklamalar
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu