Hafta sonu evlenecekti, kazada öldü

Sakarya'da D-100 karayolu Esentepe mevkiindeki zincirleme kazada, hafta sonu düğünü olan damat dayı Avni Gör bilinmeyen nedenle düşüp öldü.

Hafta sonu evlenecekti, kazada öldü
Hafta sonu evlenecekti, kazada öldü
GİRİŞ 18.02.2015 23:53 GÜNCELLEME 18.02.2015 23:53
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Vucudunda kazaya bağlı iz tespit edilemeyen Gör'ün cenazesi, ölüm sebebinin tespit edilmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. 

Kaza, D-100 Karayolu, Serdivan-Esentepe Mahallesi mevkiinde saat 19.30 sıralarında meydana geldi. Adapazarı’ndan Kocaeli istikametine gitmekte olan Davut Yılmaz, kullandığı 34 GA 5527 plakalı kamyonla önce Adem Kurt idaresindeki 06 YVL 7641 plakalı otomobile, sonra 34 UY 3426 plakalı başka bir otomobile çarptıktan sonra Ali Osman Çimen idaresindeki 41 LY 367 plakalı kamyona çarptı. Zincirleme kaza sonrası Kocaali istikametine gitmekte olan Adem Kurt’un kullandığı otomobilde bulunan Avni Gör (46) otomobilden inerek yola çıktı. Avni Gör, karayolunda araçlardan inen Adem Kurt, Münevver Kurt ve Emine Kurt ile diğer araçlarda bulunanlar tarafından karayolunun ortasında yerde yatarken bulundu.

Kazayı görenlerin ihbarı sonrasında olay yerine gelen sağlık ekibi yaptığı kontrolde, yerde yatan Avni Gör’ün öldüğünü belirlediler. Vucudunda trafik kazasına bağlı yaralanma izi bulunmayan 46 yaşındaki Gör’ün akrabaları onu en son kaza sonrasında araçtan inerek trafiği durdurmaya çalışırken gördüklerini söyledi. Cumhuriyet Savcısı, Avni Gör’ün kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cenazesini İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderdi. 

Bu arada hayatını kaybeden 46 yaşındaki Avni Gör'ün, baba ocağı olan Zonguldak'ta annesinin yatalak olması nedeniyle resmi nikahlarını kıydıkları, evlilik içinde gelinin ailesinin yaşadığı Kocaeli'nin Gölcük ilçesine 22 Şubat Pazar günü yapılacak düğünlerini için gittiği belirlendi. Olay yerinde hayatını kaybeden Avni Gör'ün evleneceği kadının yakınları, olaydan sonra şok geçirdi. Kazada yaralanan 3 kişi sağlık ekiplerince Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 

YORUMLAR 1
  • ...... 9 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen kaza haberlerini doğru öğrenerek paylaşın
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar