Buzlu yolda facia: 3 ölü, 5 yaralı

Gaziantep'te meydana gelen trafik kazasında anne ve 2 çocuğu öldü, 1'i bebek 5 kişi yaralandı.

Buzlu yolda facia: 3 ölü, 5 yaralı
Buzlu yolda facia: 3 ölü, 5 yaralı
GİRİŞ 22.02.2015 04:14 GÜNCELLEME 22.02.2015 04:14
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, Üniversite Bulvarı'ndan kent merkezine giden kimliği henüz belirlenemeyen kadın sürücünün kullandığı 06 BD 3777 plakalı otomobil, Muhammet Şakir Der yönetimindeki 27 J 3742 plakalı otomobille çarpıştı.

Yoldaki buzlanma nedeniyle meydana geldiği belirtilen kazada, kadın sürücünün iki çocuğu, çarpmanın etkisiyle araçtan fırlayarak olay yerinde, anneleri ise kaldırıldığı Şahinbey Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Kazada, anne ve ağabeylerini kaybeden 8 aylık bebek ile diğer otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı. Yaralılar, 25 Aralık Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

YORUMLAR 1
  • Bulut 9 yıl önce Şikayet Et
    Ölenlere Allah rahmet eylesin öncelikle.. Ama dersimizi de alalım. O iki çocuk eminim ön koltuktalardı. Hergün trafikte görüyorum ön koltukta annelerinin kucağında minicik bebekler, çocuklar.. Bu cahilliği artık bırakalım.. Bunu yapan anne-babalar kendi çocuklarının canına kastediyorlar farkında olmadan, ama gerçek bu.. Kadınların ön koltukta oturma sevdasının kurbanı minicik bebekler, çocuklar oluyor...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan Özgür Özel'in randevu talebine cevap
Türkiye Gazze'ye en çok yardım yapan ülke unvanını bırakmadı