Minibüsten inen kadını metrelerce havaya fırlattı

Isparta'ta 28 yaşındaki kadın öğretmen yolcu minibüsünden indiği anda başka bir aracın kendisine çarpması sonucunda metrelerce havaya uçtu.

GİRİŞ 28.03.2015 15:28 GÜNCELLEME 28.03.2015 15:28
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Isparta'nın Gelendost İlçesi'nde 28 yaşındaki öğretmen Keziban Oyar, minibüsten indikten sonra otomobil çarpması sonucu yaralandı. Kaza anı güvenlik kameraları tarafından da kaydedildi.

Kaza, dün saat 07.00 sıralarında Gelendost İlçesi Dörtyol kavşağında meydana geldi. Bağıllı Köyü'nde oturan öğretmen Keziban Oyar, görev yaptığı Yeşilköy'e gitmek için şehir içi yolcu minibüsüne bindi.

Yeşilköy'e geldiğinde ışıklı kavşakta sol şeritte duran minibüsten inen Keziban Oyar'a, orta şeritte ilerleyen M.Ü.B'nin kullandığı 42 VP 085 plakalı otomobil çarptı.

Çarpmanın etkisiyle havalanan öğretmen, asfalt zemine düşerek yaralandı.


İhbar üzerine gelen ambulansla Isparta Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alınan Keziban Oyar'ın, vücudunda kırıklar olduğu belirtildi. Ameliyata alınan Oyar'ın sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi. Otomobil ve minibüs sürücüsü ise polis merkezindeki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 5
  • Şaka gibi 9 yıl önce Şikayet Et
    Yolun ortasında duran bir araç, araçtan inen ama ne sağına ne soluna bakan bir bayan ve son sürat hızla giden başka bir araç.! Hata üstüne hata ve sonuç.!
    Cevapla
  • zır"zır" deliler.... 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu öğretmenin kendisine faydasi yok bırakın çocuklara ne faydası olsun...... ***daha yolun ortasında araçtan inilmeyeceğini bilmiyor*** Şöför zaten bir dangalak** Bir şey söylemeye gerek yok.... Yetkililer derhal gereğini yapsın......
    Cevapla
  • nasıl....eğitimci.... 9 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim bunların hepsimi deli..... Şöför yolun ortasında nasıl yolcu indirebilir..... Birde üstelik yaralıyı bırakıp kaçıyor...... Bayan'da sözde hem "eğitimli hem'de eğitici, kardeşim sen nasıl ourda yolun ortasında minibüsten inersin???? Lafa geldimi her fırsatta """EĞİTİMSİZLİKTEN SÖZ EDERİZ""" alsana eğitimden geçmiş eğitimci"""
    Cevapla
  • Karaalioglu 9 yıl önce Şikayet Et
    Yolcu minibüsü asli kusurlu. Basın cezasını atın hapse bakalım bir daha yol ortasında yolcu indirip alabiliyorlar mı? Bir de dingonun ahırına dönmüş olay. Önüne gelen, iş bulamayan, hatta dahası bir baltaya sap olamamış sabıkalısı bile minübüs şoförü vs olabiliyor.
    Cevapla
  • koray1637 9 yıl önce Şikayet Et
    ya Allah sizi bildiği gibi yapsın Minübüs hem solda indiriyo hemde kazadan sonra çekip gidiyo..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak