Şanlıurfa'da zincirleme kaza

Şanlıurfa'da 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında ölü sayısı 12'ye yükseldi.

GİRİŞ 29.03.2015 14:31 GÜNCELLEME 29.03.2015 16:47
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Şanlıurfa-Akçakale karayolunun TOKİ bağlantısı mevkinde sürücülerinin kimliği henüz belirlenemeyen otomobil, beton mikseri ile minibüs çarpıştı.

Kazada, ilk belirlemelere göre aralarında çocuk da bulunan 12 kişi hayatını kaybetti. Yaralılar ise Şanlıurfa'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

KAZADAN İLK FOTOĞRAFLAR

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 21
  • birecikli 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin hepsine ve çok üzücü bir olay, kardeşlerim arkadaşlar ben şanlıurfanın birecik ilçesinde oturuyorum ve buralıyım. şuna emin olun Urfa ve Birecikte trafik kurallarını dinleyen yok, kırmızı ışıkta geçmemi dersiniz, sağa sola dönüşte sinyal vermememe mi dersiniz hele yayalara hiç ama hiç saygı yok, bi de yayalara kızmaları el kol sallamaları yok mu beni öldürüyor. urfayı bireciki görmeyeniniz varsa açıkça sölüm türkiyenin en fazla trafik kuralları ihlali yapan benim memleketimdir maalesef. saygılar.
    Cevapla
  • Misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    yeğen heryerde ayni araba Süren cok. kullanan yok. arabayi biz insanlara hizmet içinyapiliyor 'Türkiye'de arabaya insanlar hizmet yapiyor. yayadan geçerken durmayan sürücü mahkümdür arabaya
    Cevapla
  • Misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    trafik kurallarını dinlemezlerse iş hocaya kalır.
    Cevapla
  • Halil 9 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim çevre yolu diye açtılar ölüm yolu ne trafik işaretleri yabancı adam ne yapsın ters yol. Gibi ara ara yollar var
    Cevapla
  • ismail 9 yıl önce Şikayet Et
    o yola daracık diyen arkadaş ve urfada yol yok diyen arkadaş siz kaç defa urfaya geldiniz daracık dediginiz yol 2+emniyet şeridi olmak üzere3 gidiş 3 geliş şeklinde duble yoldur tokiyi akçakaleye bağlayan gidiş gelişli çevre yolunda olmuş kaza bilip bilmeden yorum yapmayın yağış ve sisle beraber dikkatsiz sürücünün hatası ile eceli gelmiş olan 14 kişi hakka yürüdü bunun sahipsiz urfa ile bağlamanın ne anlamı var bunu siyasete bağlamnın ne anlamı var sizler cenaze gelsin hükümeti kötüliyelim diye bekleyen leş kargaları gibisiniz yazık çok yazık. ölenlere Allah rahmet eylesin ailelerine sabır versin.
    Cevapla
  • memo 9 yıl önce Şikayet Et
    ağzınıza sağlık
    Cevapla
  • urfali 9 yıl önce Şikayet Et
    Kazanin sebebi minibüs soforunun tersten gelmesi havada sis ve yağmurda olunca kacinilmaz son.
    Cevapla
  • sahipsiz memleket 9 yıl önce Şikayet Et
    Urfa Sahipsiz memleket Ne bi yolu adam gibi ne şehirdeki trafik kurallarına uyanlarvar Herşey gelişi güzel herşeyimiz ters yazık vallahi bu memlekte.Allah vefat edenlerin yakınlarına sabrı Cemil versin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim