Lüks otomobilde yanarak hayatını kaybetti

Bu sabah E-5 karayolunda meydana gelen kazada otomobilde bulunan genç kız yanarak hayatnı kaybetti.

GİRİŞ 11.04.2015 08:27 GÜNCELLEME 11.04.2015 12:36
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Beylikdüzü E-5 karayolunda bir otomobil başka bir otomobile çarptıktan sonra yanmaya başladı. Otomobilde bulunan Tuğçe Taşkın (26) yanarak hayatını kaybederken sürücü Adem Kılıç (31) ise ağır yaralandı.

E-5 Karayolu Güzelyurt metrobüs durağı yakınında Topkapı istikametinde seyir halindeki 34 MMM 76 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyeti kaybetmesiyle kontrolden çıktı. Bariyerleri aşarak yan yolda ilerleyen 34 HR 0460 plakalı araca çarpan otomobil yanmaya başladı.


İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazayı gören vatandaşlar, sürücü Adem Kılıç'ı yaralı olarak araçtan çıkardı. Ağır yaralanan Kılıç, Esenyurt Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk tedavisinin ardından ambulansla Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık ve Yara Tedavi Merkezi'ne sevk edildi. Kılıç'ın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kılıç'ın, çevrede toplanan vatandaşlara otomobilde bir kişinin daha olduğunu söylemesi üzerine, çevredekiler yangın söndürme tüpleriyle aracı söndürmeye çalıştı, ancak başarılı olamadı.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, su ve köpük kullanarak aracı söndürdü. Söndürme çalışmalarının ardından Tuğçe Taşkın'ın cesedi çıkartıldı.

Polis, kaza yerini emniyet şeridiyle kapattıktan sonra olay yeri inceleme ekipleri de otomobil ve çevresinde inceleme yaptı. Taşkın'ın cenazesi Büyükçekmece Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza sebebiyle bir süre trafiğe kapatılan E-5 karayolu, kaza yapan araçların olay yerinden kaldırılmasıyla tekrar trafiğe açıldı.

YORUMLAR 6
  • Ölüm 8 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim hayatın ve ölümün en hayırlısını nasib etsin Böyle ölümler çok zor hem ölen hem de geride kalanlar için Allah sabır versin
    Cevapla
  • ercan 8 yıl önce Şikayet Et
    Insaf yahu bugra bicer insaff
    Cevapla
  • buğra biçer 8 yıl önce Şikayet Et
    nasıl yaşarsan öyle ölürsün...
    Cevapla
  • cemal 8 yıl önce Şikayet Et
    nasıl yaşamış ben haber de göremedim. Biraz hüsnü zan et. Kimsenin günahını alma ufaklık
    Cevapla
  • kadir 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardımcısı olsun... ölümün de en hayırlısını versin.
    Cevapla
  • muslim 8 yıl önce Şikayet Et
    paran var diye ölümsüz olmuyorsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!