Kahreden haber! Bir askerimiz şehit oldu

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde otomobille çarpışan askeri aracın devrilmesi sonucu 1 asker şehit oldu, 3 asker yaralandı.

GİRİŞ 06.05.2015 00:15 GÜNCELLEME 06.05.2015 07:50
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, Gelibolu’ya bağlı Kavakköy’de bulunan askeri birlikten Koruköy’de bulunan bir askeri birliğe yemek götüren ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen askeri araca, arkasından gelen Saniye Ö. yönetimindeki 34 ZJ 4684 plakalı otomobil arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle yoldan çıkan askeri araç devrilerek yan yattı.Kazada askeri araçta sürücü olduğu öğrenilen bir asker şehit olurken, 3 asker de yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Gelibolu Devlet Hastanesi’ne ve Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yaralılardan Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırılan askerin isminin Yusuf Akçan olduğu öğrenilirken, hayati tehlikesinin sürdüğü ve ameliyata alındığı öğrenildi.

Kazada şehit olan askerin cenazesi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Gelibolu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 15
  • Misafir Doktor 8 yıl önce Şikayet Et
    Kadıncağızın da isteyerek yaptığını düşünmüyorum ama onunda bundan sonraki hayatı zehir olacaktır. Şehit askerimize Allah rahmet eylesin. Yaralılara Allah şifa versin ve kazaya sebep olan Hanım'a da Allah sabır versin.
    Cevapla
  • baha 8 yıl önce Şikayet Et
    Kadınları trafikten men edin. Bayanlar kaza yapmaz yaptirir. Kafalarına koydular mi bir şey ışık fren çizgi sağ sol önemli değil direk onu yaparlar. Kadının yeri evidir artık kadınlar evine donmeli. Iş hayatında kadinlarin yapabilecekleri işler dışında yer almaması gerekiyor. Bir iş yerinde çalışan 5 kişiden 4 bayan erkekler issiz sonra toplumsal dengeler alt üst oluyor kadınlar narin nazenin edep haya sahibi ağırlığı olan zarif fitratlidir onun için lütfen gereksiz alanlara girmeyin ayaklarınızı n üzerine durmak yeri e evimizde ahlakli nesiller için calisin
    Cevapla
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun kardeşim
    Cevapla
  • yavuz 8 yıl önce Şikayet Et
    Bildiğim kadarıyla trafikkte arkadan çarpan suçludur.
    Cevapla
  • naim 8 yıl önce Şikayet Et
    bravo, doğru cevap
    Cevapla
  • vatandas 8 yıl önce Şikayet Et
    Turkiyede trafik kurallarina uyan birimi varki bu kadar zormu trafik kurallarina uy kazada olmaz yada cok az olur ama ölüm olmaz almanlarin bir sozu var biri trafik kurallarina uymaz 3 kisi olur diye
    Cevapla
  • ses kontrol 8 yıl önce Şikayet Et
    Ne sehidimi oluyor?sonuçta sivil olarak şehit olmamış. Bildiğin askeri kıyafetli bir görevin ifasini yerine getirirken ŞEHİT olmuş allah rahmet eylesin ..mekanı cennet olsun inşaallah...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek
Türkiye, Irak, Katar ve BAE'nin imzaladığı tarihi anlaşmaya ilişkin ABD'den ilk açıklama!