Ankara'da hamile kadın ve oğlu kazada öldü

Ankara’nın Polatlı ilçesinde işçileri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu 2 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.

Ankara'da hamile kadın ve oğlu kazada öldü
Ankara'da hamile kadın ve oğlu kazada öldü
GİRİŞ 06.05.2015 16:03 GÜNCELLEME 06.05.2015 16:03

Alınan bilgiye göre, Polatlı - Konya karayolu Kartal Tuğla mevkisinde meydana gelen trafik kazasında, Şanlıurfa’dan geldiği öğrenilen ve Polatlı Tatlıkuyu Mahallesi’nde çalışmaya giden mevsimlik tarım işçilerini taşıyan Yunus A. yönetimininde 63 EG 840 plakalı minibüs kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kaza bölgesine çok sayıda, ambulans sevk edilirken, Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri de olay yerinde hazır bulundu.

Kazada yaralanan minibüs şoförü Yunus A. (28), Emine Aracuk (23), Abdullah Aracuk (2) ve Yunus Emre Aracuk Ankara’daki çeşitli hastanelere kaldırılırken, hamile olan Emine Aracuk ve oğlu Abdullah Aracuk, ambulans helikopterle Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Ancak Abdullah Aracuk ve hamine annesi Emine Aracuk kaldırıldıkları hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Diğer yaralılar Baran Acaruk (6), Halil Acaruk, Ramazan Acuruk, Mahmut Acaruk, Yusuf Acaruk, Kamran Acaruk ve Salih Karabey Polatlı Duatepe Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaşanan kazanın ardından, Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve AK Parti Polatlı İlçe Başkanı Av. Gazi Karaoğlu yaralıları ziyaret etti.

Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve AK Parti Polatlı İlçe Başkanı Av. Karaoğlu, "Bugün kardeşlerimiz bir facianın eşinden döndüler, gerçekten de böyle üzücü bir olay karşısında ne diyeceğimi bilmiyorum. Rabbim tüm kardeşlerimize acil şifalar versin" ifadesini kullandı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…