İstanbul'da feci kaza: 3 ölü, 3 yaralı

İstanbul Çatalca'da meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 3 kişi de ağır şekilde yaralandı.

GİRİŞ 06.05.2015 16:46 GÜNCELLEME 07.05.2015 09:20
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Büyükçekmece-Çatalca yolunda 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, aralarında Büyükçekmece'nin AK Parti'li Belediye Meclis üyesi Recep Alpaslan'ın da bulunduğu 3 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Kazada, Alpaslan ile aynı otomobilde bulunan akrabası Hasan Telli ve kimliği öğrenilemeyen 1 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

AK Parti'li Belediye Meclis üyesi Recep Alpaslan ve Hasan Telli'nin, kalp krizi geçiren bir yakınlarını ziyarete giderken kaza geçirdikleri belirtildi.

Kazada yaralanan 3 kişi de hastaneye kaldırıldı. 

AK Partili Meclis Üyesi Recep Alpaslan

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 17
  • Ali Haydar 8 yıl önce Şikayet Et
    Harifiyat kamyonları İstanbul gibi büyük bir metropolda ölüm saçıyor Şile oto yolundada büyük harfiyat kamyonları tehlike saçıyor ölüm kusuyor trafik kurallarını takmıyorlar malesef denetim yok sağdaki iki şeriti birden işgal ediyorlar deli gibi kamyon sürüyorlar bir birleri ile yarış ediyorlar artık bu kamyonlara ceza yazmalarını istiyoruz.
    Cevapla
  • arda 8 yıl önce Şikayet Et
    Osman bey Bende eski bir chp liyim şunu bilinki akpartide chp mhp akparti diye bir şey yok insan a insan olduğu için değer veriyor lar
    Cevapla
  • mustafa okan 8 yıl önce Şikayet Et
    bende bugün istanbuldan silivriye motorla giderken o yolu kullandım genelde büyük harfiyat kamyonları o yolda hız kesmeden canavar gibi araç kullanıyorlar bi iki kere kazadan döndüm son anda o yolda hiç denetleme yok yolları köy yollarından daha kötü Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • fırat batmanli 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • hakan 8 yıl önce Şikayet Et
    Kamyonlar tirlar felaket solluyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
2 askeri helikopterler havada çarpıştı!
Türkiye 23 Nisan'ı kutluyor: Numan Kurtulmuş Birinci Meclis'te konuştu