Yarışan motosikletliler otomobile çarptı

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde yarıştığı öne sürülen ehliyetsiz 2 ayrı motosikletin sürücüsü, aynı anda otomobile çarptı.

Yarışan motosikletliler otomobile çarptı
Yarışan motosikletliler otomobile çarptı
GİRİŞ 12.06.2015 21:17 GÜNCELLEME 12.06.2015 21:17

Kazada 4'ü motosiklette, 2'si otomobilde olmak üzere 6 kişi yaralandı. 

Kaza, saat 16.45 sıralarında, 445 Sokak ile 5 Eylül Caddesi'nin kesişiminde meydana geldi. 445 sokak üzerinde birbiriyle yarıştığı öne sürülen her ikisi de ehliyetsiz olan B.A.'nın (17) kullandığı 09 R 6021 plakalı motosiklet ile A.K.'nın (15) yönetimindeki plakasız bir diğer motosiklet, 5 Eylül Caddesi'nden gelen 52 yaşındaki Gencay Yavuz idaresindeki 06 TAV 43 plakalı otomobile çarptı.

Otomobilin sağ ön kapısına çarpan A.K. ile sağ arka çamurluğa çarpan diğer motosikletli B.A. arkalarındaki yolcularla birlikte yola düştü. Kazada hepsi kasksız olan motosiklet sürücüleri ile arkadaşları H.D. (15) ve Y.Ö. (15) ile otomobilde bulunan Murat Gürses (37) ile Zeki Güngör (73) yaralandı. Otomobil sürücüsü Gencay Yavuz, kazayı yara almadan atlattı. İhbar üzerine kaza yerine gelen acil yardım ekipleri, yaralıları ambulanslarla Nazilli Devlet hastanesine kaldırdı. Yaralılardan motosiklet sürücüsü B.A.'nın sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı. 

Kazayı anlatan otomobil sürücüsü Gencay Yavuz, "Motosikletler birbirleriyle yarışıyorlardı. Ben onları fark ettiğimde frene bastım, ancak çok süratli olduklarından duramadılar ve gelip benim aracıma çarptılar" dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam