Sürücülerin dikkatsizliği MOBESE kameralarında

Türkiye genelinde meydana gelen kazalarda sürücülerin dikkatsizliği mobese kameralarına yansıdı.

GİRİŞ 18.06.2015 13:59 GÜNCELLEME 18.06.2015 13:59
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Türkiye genelinde mobese kameralarına ilginç görüntüler yansıyor. Erzincan, Bursa ve Çorum’da meydana gelen kazaların görüntüleri, sürücülerin dikkatsizliğini gözler önüne serdi.
Erzurum’daki kazada, önündeki aracı sağından geçmek isteyen otomobil sürücüsü kontrolünü kaybetti. Islak yolda kayan otomobil orta refüje çıkarak durabildi. Çorum’daki kazada ise traktör ile kamyonet çarpıştı. Traktör ve meyve yüklü kamyonet devrilmekten son anda kurtuldu.

'DÖNÜLMEZ' TABELASINA ALDIRMAYAN SÜRÜCÜ KAZA YAPTI
Bursa’daki kazada 'dönülmez' tabelasının bulunduğu şeride dikkatsiz şekilde giren bir servis minibüsü ile otomobil çarpıştı. Görüntülerde, 'dönülmez' tabelasının bulunduğu noktada bir sürücünün otomobiliyle dönmeye çalıştığı görüldü.
Çorum’daki kazada ise motosiklet sürücüsünün hatası gözler önüne serildi. Dikkatsiz şekilde karşıya geçmeye çalışan motosiklet sürücüsü, seyir halindeki otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü düşerek yaralandı. Otomobilde ise maddi hasar meydana geldi.

IŞIK İHLALİ YAPINCA KAZA KAÇINILMAZ OLDU
Bursa’daki diğer bir kazanın görüntüleri de sürücülerin ne kadar dikkatsiz araç kullandığını gösterdi. Orhaneli kavşağında kırmızı ışıkta geçen bir otomobil ile seyir halindeki bir araç çarpıştı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • sedat 8 yıl önce Şikayet Et
    ulen ne ülkeyiz bizim sürücüler kural tanımaz kana susamış vambir misali hep kan hep kan
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?