İzmir'de büyük kaza ilk bilgi: 46 yaralı

İzmir Aydın otoyolunda şehirlerarası iki yolcu otobüsü çarpışarak yan yattı. İlk alınan bilgiye göre 46 yolcu yaralandı.

GİRİŞ 19.06.2015 15:03 GÜNCELLEME 19.06.2015 17:34
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Kaza saat 14.00 sıralarında İzmir'den Aydın yönüne doğru Torbalı'ya gelmeden oldu. Aynı yönde giden iki otobüs çarpışarak yan yattı.

Kurtarma ekipleri kaza yerine gönderilirken, otoyolda Aydın yönüne doğru ulaşım durdu. İlk belirlemelere göre 46 yolcunun yaralandığı bildirildi.

YORUMLAR 10
  • guzel 8 yıl önce Şikayet Et
    allahin kazabi izmirin uzerine olsun kafirlere iy veren izmiri nuh kavmi gibi yok etsin allah.
    Cevapla
  • kel_suleyman 8 yıl önce Şikayet Et
    adın güzel ama kalbin cehennem çukurundan beter..bir izmirli olarak izmirli olmamdan gurur duyuyorum ve senin gibilerin oksijenmizi tüketmediği için seviniyorum.
    Cevapla
  • zafer 8 yıl önce Şikayet Et
    saçma sapan konusmayın ! sen kimsin ki millete kafir diyebiliyorsun ??? kafir olmayan birine kafir demenin bedelini bilir misin ? Sizin gibi beyinlerle aynı havayı solumaktan utanıyorum !
    Cevapla
  • Ahmet Kayahan 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu otobus kazalarini nasil onlersiniz biliyormusunuz? Su kaza yapan otobuslerin önünde ve yanindaki markalarin kapatilmasini önleyerek. Sorumsuzlar batsinlarki sorumsuzluk yapmasinlar...
    Cevapla
  • burak turan 8 yıl önce Şikayet Et
    aşırı hız yorgun ve psikopat şoför vb durumlar nedeni ile sonuç bu
    Cevapla
  • Servet 8 yıl önce Şikayet Et
    Yurtdisinda yasayan birisi olarak,Insanlarimiz cok duyarsiz..Allah akil fikir versin...gecen yil tatilde 2 kez az kaldi ezecektiler...Kirmizi isikta,bile geciyorlar...yaya gecidinin ne anlama geldigini bilmiyen bir sürü sürücü var..Ehliyet nasil verilir Bu insanlara ? Yazik olan yine ölüp giden insanlarimiza oluyor...Cezalar caydirici olmadigi icin cogu kazalar meydana geliyor..Yaralilar icin Allahtan acil sifalar dillerim
    Cevapla
  • emre 58 8 yıl önce Şikayet Et
    yani bu kadar işte bir anlık dalgınlık nelere mal oldu allah hiç kimseyi kazayla sınamasın yani gerçekten çok zor allahım yaralılara acil şifalar dilerim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim