Şişli'de kamyonun çarptığı kadın öldü

Şişli'de karşıdan karşıya geçmek isteyen bir yaya hafriyat kamyonu çarptı. Kazada 74 yaşındaki Ayşe Ören hayatını kaybetti.

Şişli'de kamyonun çarptığı kadın öldü
Şişli'de kamyonun çarptığı kadın öldü
GİRİŞ 02.07.2015 04:57 GÜNCELLEME 04.07.2015 02:17

Kaza Şişli Mecidiyeköy, Büyükdere Caddesi'nde saat 23.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre yaya geçidinden karşıdan karşıya geçmek isteyen 74 yaşındaki Ayşe Ören'e 34 LR 1032 plakalı Serdal Vural yönetimindeki hafriyat kamyonu çarptı. 

Kazada Ayşe Ören ağır şekilde yaralanırken, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından Şişli Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Ayşe Ören, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Hafriyat kamyonunun sürücüsü ise gözaltına alındı.

Olayı gören ancak yaşadığı şok nedeniyle kameralara konuşamayan bir vatandaşın arkadaşı Ali Yaman ise şöyle konuştu:

"Kamyonun çok hızlı geldiğini söylüyor arkadaşımız. Kırmızı ışıkta geçip geçmediğini bilmiyoruz ama oradaki bir taksiyi de sıkıştırmış. Bir görgü tanığının da yayanın kırmızı ışıkta geçtiğini söylüyor. Kamyonda hızlı olduğu için yayaya çarparak yere düşürdü. ablanın durumu bayağı kötüydü. Sağlık ekipleri yayayı götürürken nabzının attığını söylüyordu" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor
Milli muharip uçak KAAN, ANKA-3 ve İHA’lar birlikte uçacak