Beni bırakın, kardeşime bakın!

Zonguldak’ta TIR’a çarpan otomobilde sıkışan sürücü Merve Özer, “Beni bırakın, kardeşim Mert’e bakın” diye bağırdı.

Beni bırakın, kardeşime bakın!
Beni bırakın, kardeşime bakın!
GİRİŞ 15.07.2015 12:24 GÜNCELLEME 15.07.2015 12:24

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde sürücünün direksiyon kontrolünü yitirdiği hafif ticari araç önce refüje, ardından da park halindeki TIR’a çarptı. Kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Kaza gece yarısı ilçenin Kışla Kavşağı’nda meydana geldi.

23 yaşındaki Merve Özer, Erdemir’de çalışan babası Ali İhsan Özer’i almak için yanına kardeşi 17 yaşındaki Taha Mert Özer ile komşuları aynı yaştaki Furkan Erdoğan’ı da alarak, yönetimindeki 67 TP 575 plakalı hafif ticari araçla yola çıktı.

Kışla Kavşağı’na gelindiğinde Merve Özer’in direksiyon kontrolünü yitirdiği araç orta refüje çarpıp devrildi ve 50 metre sürüklendikten sonra park halindeki TIR’ın plakalı dorsesine çarparak durabildi.

'BENİ BIRAKIN MERT'İ ALIN'

Kazayı görenler yardıma koştu, devrilen aracı kaldırdı, ancak içinde sıkışanları çıkaramadı. Gelen itfaiye ve sağlık görevlilerin müdahalesi ile önce Furkan Erdoğan araçtan çıkarılarak Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ekipler, kamyonette sıkışan iki kardeşi çıkarmak için çalışma başlattı. Bu sırada çarpma sırasında ölen kardeşi Taha Mert Özer’in üstüne düşen sürücü Merve Özer, "Ya ben çıkarım. Mert’e bakın, bir sağlıkçı yok mu yalvarıyorum. Mert’i çekin" diye feryat etti. Araçtan çıkarılan Merve Özer, ambulansa hastaneye götürülürken, kardeşinin öldüğünden habersiz görevlilere sürekli "Ben iyiyim, Mert’e bakın. Mert’e baksanıza, Mert’i alın" dedi. İtfaiye görevlileri tarafından araçtan çıkarılan Taha Mert Özer’in cesedi, morga götürülürken, kaza yerine gelen annesi Satı Özer sinir krizleri geçirdi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kalkınma Yolu Projesi ile Türkiye-Irak ticaretinde 20 milyar dolar hedefi
Merkez Bankası anketi açıkladı: İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini