Minibüs kaza yaptı: 5 yaralı

Bodrum'da servis minibüsü sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine kontrolden çıkarak yol kenarındaki kayalık alana çarptı.

Minibüs kaza yaptı: 5 yaralı
Minibüs kaza yaptı: 5 yaralı
GİRİŞ 01.08.2015 21:43 GÜNCELLEME 01.08.2015 21:43

Kaza, akşam saatlerinde Bodrum-Milas Karayolu Gökçeler Mevkiinde meydana geldi. Bir otelde kat ve bahçe görevlisi olarak görev yapan 12 personelin bulunduğu ve 47 yaşındaki Adil Gündem idaresindeki 48 S 1287 plakalı servis minibüsü kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan kayalık alana çaptı.

Kazada sürücü Adil Gündem, Birsel Tetik (45), Nebahat Can (38), Aysel Uygun (43) hafif şekilde yaralanırken, 49 yaşındaki evli ve üç çocuk annesi Firdevs Kayrak minibüsün içinde sıkışarak ağır yaralandı. Kazayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri sıkıştığı yerden çıkarılan Firdevs Kayrak ve diğer yaralılar ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan yaralılardan Kayrak'ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. 

Öte yandan kazayı duyarak olay yenine gelen Kayrak'ın kızları kurtarma çalışmalarını gözyaşları içinde izledi. Minibüs sürücüsü Adil Gündem ise, "Keşke ben ölseydim de kimse yaralanmasaydı" diyerek feryat etti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Saçlarına kına yakıp asker çorbası içtiler: 57. Alay Vefa Yürüyüşü başladı
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı