2 yolcu minibüsü çarpıştı: 6 yaralı!

Tekirdağ’da meydana gelen trafik kazasında iki minibüsün yolcu alımı sırasında çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı.

2 yolcu minibüsü çarpıştı: 6 yaralı!
2 yolcu minibüsü çarpıştı: 6 yaralı!
GİRİŞ 21.08.2015 05:48 GÜNCELLEME 21.08.2015 09:46

Kaza, Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesi Atatürk Bulvarı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ferhat A.’nın hakimiyetindeki 59 M 0194 plakalı minibüs Atatürk Bulvarı üzerindeki dolmuş duraklarında yolcu alımı esnasında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ile birlikte durakta bulunan 59 M 0122 plakalı Zakir K. yönetimindeki minibüse arkadan çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle iki minibüs de yoldaki refüjde bulunan elektrik direğine ve ağaca çarparak durabildi. Kazada 59 M 0194 plakalı minibüsün içinde bulunan Hasan K. (21), Filiz Ö. (60), Kübra Nur Ş. (22), Nebahat D. (47), Sebahat A. (59) , Ahmet D. (11) hafif yaralanırken diğer minibüsteki yolcular ise kazayı yara almadan atlattı.

Kazayı gören vatandaşların haber vermesi ile olay yerine polis ve 112 sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalelerin yapılmasının ardından yaralılar ambulanslarla Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza nedeniyle araçların cam parçalarının yola dökülmesi ile trafiğe kapanan yol, belediye ekiplerin temizleme çalışması sonrası trafiğe açıldı. 

Kazayı anlatan Tevekkül Yıldıray isimli vatandaş; "Minibüslerin ikisi yolcu almak için durakta durdular. Bunlardan birisi Kumbağ tarafına birisi Altınova tarafına hareket ediyordu. O mavi minibüs arkadan süratli geldi ki vurup karşıya fırladı. Yolun ortasındaki elektrik direğine çarparak durdu. O sırada yolcular panik halinde. Bizler de 112 ambulansı ve 155’i aradık. Şoför herhalde dalgındı. Ya o an da fren yerine gaza bastı yada daldı. Minibüse baktığımda robot gibi sadece direksiyonu tutuyordu. Şoför dalgındı frene hiç basmadı ne oldu bizde anlayamadık. Vurması ile dönmesi bir oldu.” dedi. 

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!