Sancaktepe'de zincirleme kaza

Sancaktepe'de sürücüsünün kontrolünden çıkan kamyonet ile karşı yönden gelen kamyon kafa kafaya çarpıştı.

Sancaktepe'de zincirleme kaza
Sancaktepe'de zincirleme kaza
GİRİŞ 21.09.2015 11:15 GÜNCELLEME 21.09.2015 11:15

Bir aracın daha karıştığı kazada kamyon sürücüsü yaralandı. Kaza, Sancaktepe TEM Yanyol İmam Rabbani Caddesi'nde saat 09.30 sıralarında meydana geldi.

Yan yoldan Ankara istikametine ilerleyen kamyonet karşı şeride geçerek, Edirne istikametine ilerlemekte olan kamyon ile kafa kafaya çarpıştı. Kamyonetin arkasında ilerlemekte olan minibüsün şoförü ise aracı durduramayınca arkadan kamyonete çarptı.

3 aracın karıştığı kazada kamyon şoförü Metin Ekşi yaralandı. Olay yerine itfaiye, ambulans ve polis ekipleri geldi. İtfaiye ekipleri yaralıyı kamyon şoförünü sıkıştığı kamyondan çıkarttı. Yaralı ambulans ile hastaneye götürüldü. Ayrıca kaza nedeniyle Tem Yanyol yaklaşık 40 dakika trafiğe kapatıldı.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. Kazayı gören Batuhan Yaylı, “Transitin şoförü uyuya kaldı. Kamyon kaçabildiği kadar kaçtı. Kaldırıma çıktı ama olmadı, kafa kafaya girdiler. Minibüs hemen arkasındaydı, kamyonet çarpınca, o da döndü. Kamyonet ers şeride girdi. Uyuya kaldı bizzat kendim gördüm. Kamyon, kaldırıma çıktı. Zaten çıkmasıyla inmesi bir oldu" dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AB'de Türkiye zirvesi! Sonuç bildirisi açıklandı!
Bakan Fidan: Netahyahu bölgeyi savaşa sürüklemeye çalışıyor