Feci kaza: 3'ü çocuk 5 ölü

Denizli'nin Çal İlçesinde, kontrolden çıkıp, yol kenarındaki bir ağaca çarpan otomobilde 2'si çocuk 5 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Feci kaza: 3'ü çocuk 5 ölü
Feci kaza: 3'ü çocuk 5 ölü
GİRİŞ 25.09.2015 22:10 GÜNCELLEME 26.09.2015 03:36

Kaza, saat 18.00 sıralarında Çal ilçesi Mahmutgazi Köyü yakınlarında meydana geldi. Antalya'dan ailesi ve yakınlarıyla bayram ziyaretine giden Ramazan Gökduru (39), kullandığı 07 AVM 19 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini henüz bilinmeyen nedenle Mahmutgazi Köyü yakınlarında kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil savrularak yol kenarındaki ceviz ağacına çarptı.

Hurdaya dönen otomobil sürücüsü ve aynı zamanda Antalya'daki bir öğrenci yurdunda müdür olarak görev yapan Ramazan Gökduru, yanındaki oğlu Hilmi Emirhan Gökduru (8) ve yeğeni Hilmi Tunahan Gökduru (12) olay yerinde hayatını kaybetti. Eşi Havva Gökduru (38) ile diğer yeğenleri Abdullah Gökduru (27), Abdurrahman Gökduru (19), Rüveyda Beren Gökduru (4), Ahmet Selimhan Gökduru (2) ağır yaralandı. Ambulanslarla yaralılar, Denizli Devlet Hastanesi ve Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı. Jandarma, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi. 

ANNE VE KIZI DA HASTANEDE ÖLDÜ 

Otomobilin yol kenarındaki ceviz ağacına çarptığı kazada ağır yaralanan Havva Gökduru ve kızı Rüveyda Beren Gökduru tedaviye alındıkları hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Feci kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 5 oldu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
3 penaltı kurtaran kaleci: Babam bana muska verdi!