Ankara'da korkunç kaza: 12 ölü!

Ankara Dikimevi'nde belediye otobüsü yolcu durağına girdi. Kazada 12 kişi hayatını kaybetti.

GİRİŞ 01.10.2015 14:35 GÜNCELLEME 01.10.2015 15:01
Bu Habere 70 Yorum Yapılmış

Ankara  Cebeci’ de Dikimevi  kavşağında freni boşalan otobüs durağa daldı. Durakta bekleyenleri altın alan otobüs 50 metre daha sürüklendikten sonra durabildi. İlk belirlemelere göre kazada 12 kişi yaşamını yitirdi.

Kazada otobüsün altında kalan yaralıların kurtarılması için  itfaiye  ve sağlık ekiplerinin çalışma yaptığı bildirildi. Olay yerine toplananlarla polis arasında gerginilik yaşandı. Polis toplanan kalabalığı dağıttı.

VALİ'DEN AÇIKLAMA

Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Dikimevi'nde durakta bekleyenlere belediye otobüsünün çarpması sonucu, ilk belirlemelere göre 12 kişinin hayatını kaybettiğini, 7-8 kişinin de yaralandığını bildirdi.

OTOBÜS ŞOFÖRÜNÜN İLK İFADESİ

İlk belirlemelere göre, otobüs şoförünün herhangi bir sağlık sorununun bulunmadığını aktaran Kılıçlar, "Kalp krizi gibi bir şeyi de yok. Şu anda otobüs şoförü karakola gitmek üzere. İlk ifadesi, 'Otobüs benim kontrolümden çıktı' yönünde" diye konuştu.

 

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 70
  • üzgün 8 yıl önce Şikayet Et
    Öncelikle Allah rahmet eylesin yakinlarina Rabbim sabır versin. o aracın fren sistemi tamamen retardar ve hava sistemlidir. Fren boşalması söz konusu asla olamaz, bu otobus kazayı fark gec farketti ve refleks ile saga kırdı direksiyonu , kaldırıma teker vurunca söför hakimiyeti kaybetti, tabiki de kemer de takılı degil koltuktan fırladı ve otomatik araç hizlanmaya devam etti bu felaket basa geldi.
    Cevapla
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Şoförlerleri iyi bi kontrol altina alacaklar
    Cevapla
  • Adnan KOÇ 8 yıl önce Şikayet Et
    şükürler olsun bir günü daha eve sapasağlam döndük..
    Cevapla
  • araştırın 8 yıl önce Şikayet Et
    şöförü araştırın kasıt olma ihtimali var
    Cevapla
  • Vysl 8 yıl önce Şikayet Et
    Araştırmaya ne gerek var sen kalemi kırmışsın...
    Cevapla
  • murat 8 yıl önce Şikayet Et
    ankarada ulaşım araçlar sorun metro yavaş çalışıyor sincan etimesgut araçlar kural dinlemez tıka basa doldurup yolcu taşıyorlar bir kaza olsa Allah muhafaza çok zayiat olur mubarek ralli yapıyorlar çakallara emanet ulaşım
    Cevapla
  • Ankaralı 8 yıl önce Şikayet Et
    Şoförleri de anlamak lazım... Tıka basa dolu olan arabaya binmek için şoför ile kavga eden yolcularımız varken Ankara gibi büyükşehir de ulaşımın ciddi sıkıntı oldugunu da hatırlatmak isterim.... o otobüsler yavaş gitse kızıyoruz trafiğe kalıyor diye, hızlı gitse kızıyoruz dikkat etmiyor diye... ne garip bir milletiz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ROKETSAN yeni lazer silahını test etti! İşte o anlar...
Yeni görüntülere ulaşıldı! Pasaport kontrolü sırasında dikkat çeken ayrıntı