Cenaze dönüşü korkunç kaza: 4 ölü, 2 yaralı

Konya'nın Akşehir ilçesinde, cenazeden dönenleri taşıyan hafif ticari aracın şarampole devrilmesi sonucu 4 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

GİRİŞ 08.11.2015 09:05 GÜNCELLEME 08.11.2015 09:18
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Kaza, saat 03.00 sıralarında ilçeye 10 kilometre uzaklıktakı Karahüyük mevkisinde meydana geldi. İzmir'de bir yakınlarının cenazesine katılan 6 kişi, 34 yaşındaki Ergün Akbaş, yönetimindeki  01 JJ 891 plakalı hafif ticari araçla memleketleri Adana'ya gitmek üzere yola çıktı. İddiaya göre sürücü Akbaş'ın direksiyonda uyuklaması sonucu kontrolden çıkan araç şarampole devrildi. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Araçlardan çıkartılan yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Yaralılardan Hicran Akbaş (36), Ayşe Akbaş (58), Nermin Cengiz (55) ve Limon Çakı (50) yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Kazadan yaralı olarak kurtulan sürücü Ergün Akbaş ile Ayhan Cengiz (29) ise ambulanslarla Akşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

'SÜRÜCÜ UYUKLADI' İDDİASI

Ergün Akbaş'ın uyuklaması nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kazanın meydana geldiği iddia edildi.  Cenazeler Cumhuriyet Savcısı ve jandarmanın incelemelerinin ardından otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Soruşturma sürüyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 5
  • ALPER 8 yıl önce Şikayet Et
    Verilen ehliyetlerin bir değeri yok ki,Avrupada bunlar geçersiz.Bir şeyde neysen her şeyde osundur,başkalarının ürettiği bilgiyle bu işler olmaz.Kültür seyiyemiz,teknolojinin ürettiği araçları kullanmanın çok gerisinde.Birileri öğünecek birşeyimiz olmayınca gaz verip ırkıyla övünüyor ama bu daha gülünç oluyor.
    Cevapla
  • Erdal 8 yıl önce Şikayet Et
    hep derim ülkemde bırak otomobil i merkrb e binmeyi beceremeyecek milyonlarca sürücü var ve ALLAH dan bizde şehirler arası yolculuk alışkanlığı Avrupa gibi değil yoksa yollar kan Gölü'ne döner gece 3 ve eğer gece uykusuzluğuna Alışık değil isen uyursun kardeşim araç da 6 kişisin şöförü takip edicen gözün üzerinde olucak herkes ayrı havada ise yada uyukladı ise Şoför de ayrı havaya girer
    Cevapla
  • kara oğlan 8 yıl önce Şikayet Et
    uykusuz araba asla kullanmam yorgun kullanırım ama uykusuz asla kullanmam
    Cevapla
  • Adanalı 8 yıl önce Şikayet Et
    Biz de nişanlımla uçtuk şarampole. Allah bizi korudu da takla atmadık. Yaşadığım korku hala aklımda. Ölenlere Allah rahmet eylesin. Kalanlara acil şifalar diliyorum.
    Cevapla
  • isvec 8 yıl önce Şikayet Et
    Kolay degil. Allah rahmet etsin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sena Nur Çelik Kanat Filistin'deki çatışmayı önlemek için çağrıda bulundu
Türkiye ile üç ülke arasında tarihi anlaşma! 'Bu proje İsrail'in projesini kesiyor...'