Sungurlu’daki trafik kazaları MOBESE’de

Çorum’un Sungurlu ilçesinde yaşanan trafik kazaları MOBESE kameralarına yansıdı.

GİRİŞ 20.11.2015 17:11 GÜNCELLEME 20.11.2015 17:14

Sungurlu İlçe Emniyet Müdürlüğü, kentte MOBESE kameralarına takılan kaza görüntülerini basınla paylaştı. Sungurlu’daki trafik kazaları, şehir güvenlik sistemi MOBESE kameraları tarafından dakika dakika kaydedildi. 36 sabit, 1 hareketli ve 8 plaka tanımalı olmak üzere 45 kameranın bulunduğu Sungurlu’da meydana gelen 4 trafik kazasının görüntüleri basına dağıtıldı.

Görüntülerdeki ilk kaza, Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’nde meydana geldi. Akşam saatlerinde bebek arabasıyla karşıdan karşıya geçmek isteyen yayalar, aracın altında kaldı. Kaza sonrası kavga çıktı. Kavga vatandaşlar ve polisin çabalarıyla büyümeden önlendi.

MOBESE kameralarına yansıyan bir başka trafik kazası ise Karakol önünde meydana geldi. Lüks otomobil, karşıdan karşıya geçmeye çalışan çocuğa çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düşen çocuk, daha sonra kaza yapan otomobil ile hastaneye götürüldü.

Diğer bir kaza ise Ocaklı Kavşağı’na meydana geldi. Kavşaktan dönmeye çalışan otomobile, iddialara göre kırmızı ışıkta geçen TIR çarptı. Kazada otomobilde yolcu olarak bulunan 2 kişi yaralanırken, yaralılar olay yerine çağrılan ambulansla Sungurlu Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bir diğer kazada vergi dairesi önünde meydana geldi. Şehir Parkı istikametinden yola aniden çıkan otomobil, bir başka otomobile çarptı. Kazada ehliyeti olmayan gencin, aracını bırakarak olay yerinden hızla uzaklaştığı görüldü.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar