TEM’deki feci kaza kamerada

TEM Otoyolu Molla Gürani Viyadüğü Ankara istikametinde 1 kişinin öldüğü, 3 kişinin de yaralandığı trafik kazası MOBESE kamerasına yansıdı.

GİRİŞ 23.01.2016 13:00 GÜNCELLEME 23.01.2016 13:12

Kaza, 10 Ocak günü saat 06.00 sıralarında TEM Otoyolu Ümraniye mevki Molla Gürani Viyadüğü üzerindeki meydana geldi. İddiaya göre, Ankara istikametine seyir halinde olan 34 JD 352 plakalı otomobilin sürücüsü aracının arıza yapması nedeniyle bir anda yol ortasında durdu. Aracının dörtlü sinyallerinin yakarak biraz daha ilerleyen sürücüye o esnada aynı istikamette ilerleyen 34 PJS 03 plakalı otomobil arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobillerin içerisinde bulunan 4 kişi araç içerisinde sıkıştı.

Çevreyolundaki sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kendi imkanlarıyla araçların içerisinde sıkışan iki kişiyi çıkartarak hastaneye sevk etti. Otomobillerin içerisinde sıkışan diğer iki vatandaş ise itfaiye ekiplerinin yardımıyla sıkıştıkları yerden çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Kazada yaralanan vatandaşlar çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınırken, yaralananlardan 1 kişi hastanede hayatını kaybetti.

Yaşanan kaza ise MOBESE kamerasına saniye saniye yansıdı. MOBESE kamerasına yansıyan görüntülerde, TEM üzerinde seyir halinde olan otomobil, arıza nedeniyle bir anda yola ortasında duruyor. Durduktan sonra aracının dörtlü sinyallerinin yakan sürücü, ilerlemeye çalışıyor. Tam bu esnada arkasından gelen başka bir otomobil de, duran otomobile arkadan çarpıyor. Çarpma sonucu araçlar savruluyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler