Kafası yol kenarına fırladı

Kocaeli’nin Kartepe İlçesi’nde motosikletle halk otobüsüne arkadan çarpan 23 yaşındaki Recep Çakır kafası koparak can verdi.

Kafası yol kenarına fırladı
Kafası yol kenarına fırladı
GİRİŞ 29.01.2016 17:41 GÜNCELLEME 29.01.2016 17:41
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Kaza saat 14.15 sıralarında, D-100 Karayolu Tepetarla mevkisinde meydana geldi. 41 GM 054 plakalı motosikletiyle Sakarya yönüne giden Recep Çakır, önünde ilerleyen Tamer Karakadılar iyönetimindeki 41 KK 690 plakalı halk otobüsüne hızla arkadan çarptı. Motosikletten fırlayan Recep Çakır bariyerlere çarparken, motosiklet ise yapılan ölçüm sonucu 319 metre ileriye fırladı. Kaskı  takılı olan Recep Çakır’ın başı koparak yol kenarındaki araziye fırlarken, bedeni ise yolda kaldı.
 
Kazayı öğrenerek olay yerine gelen Recep Çakır’ın babası Ali İhsan Çakır gözyaşlarına boğuldu. Sinir krizleri geçiren babaya 112 Acil ekipleri müdahale etti. Kaza anı arkadan gelen bir otobüsün kamerasınca görüntülendi. Polis olay yerinde incelemede bulunurken, soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR 8
  • ayşe 8 yıl önce Şikayet Et
    amin
    Cevapla
  • Emin 8 yıl önce Şikayet Et
    bu galvaniz otoyol korkulukları can kurtarmıyor, can alıyor, işin acı bu s bariyerler e bağlı ölümlerde korkuluk lar raporlanmiyor, yani korkuluga bağlı ôlumlerin bir listesi yok. Motorsikletler için olduğu kadar otomobiller için de tam bir tehlike, yetkililerin dikkatine, beton bariyerler yaygınlaştırılsin artik
    Cevapla
  • Arslan 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah(c.c) rahmet etsin kardeşimize ailesine de sabırlar versin. Allah(c.c) tüm müminleri muslumanları kötü ölümden kazadan beladan korusun.
    Cevapla
  • kisai 8 yıl önce Şikayet Et
    ben şaşıyorum; gideceğiniz yere yaya değil, toplu taşıma araçları değil, özel-şahsi- arabayla gideceksin. onda da hız yapacaksın ne garip! motosiklette tampon sensin zaten... acemi desinler! korkak desinler! ama rahmetli demesinler! diye söz var... bu ne acelecilik bu ne hız.. ehli iman ise ALLAH rahmet etsin. (haşr:9. veya 10. ayet)
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    açaba kaç km hızla gidiyordu ki, kendi etti kendi buldu.! yinede Allah rahmet eylesin...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sahipsiz köpekten kaçarken düşen genç kızın ayağı kırıldı
Batı Çin'den dersini aldı: Türkiye için tarihi fırsat!