Aşırı hız iki gencin sonu oldu

Sakarya'da mesaiye yetişmek için aşırı sürat yapan otomobil kontrolden çıkarak emniyet şeridinde bekleyen hafriyat kamyonuna çarptı.

Aşırı hız iki gencin sonu oldu
Aşırı hız iki gencin sonu oldu
GİRİŞ 09.03.2016 21:55 GÜNCELLEME 09.03.2016 21:55
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, saat 15.30 sıralarında Serdivan İlçesi D-100 Karayolu Beşköprü mevkiinde meydana geldi. İstanbul istikametine doğru seyir halinde olan Tanju Ç. (27) idaresindeki 34 SLY 58 plakalı lüks otomobil, aşırı sürat sebebiyle kontrolden çıkarak, emniyet şeridinde park halinde olan 54 ZK 439 plakalı hafriyat kamyonuna arkadan çarptı.

OTOMOBİL ALEV ALDI

Çarpma sonucu alev alan LPG’li lüks otomobil hurdaya dönerken, sürücü Tanju Ç. ve otomobilde yolcu olarak bulunan Berat Sezer (28) ve Cenkay Coşkun (27) araç içerisinde sıkıştı. Kazaya ilk müdahaleyi yol kenarında bulunan akaryakıt istasyonunun pompacıları yangın tüpleriyle yaptı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerinde gelen itfaiye kaza kırım ekipleri, araç içerisinde sıkışan gençleri uzun süren çabalar sonucu çıkardı. Araçtan yaralı halde çıkarılan sürücü Tanju Ç., olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, Berat Sezer ile Cenkay Coşkun’un olay yerinde hayatını kaybettikleri belirlendi.

MESAİYE YETİŞMEK İÇİN

Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemenin ardından iki gencin cansız bedeni cenaze aracı ile Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken, hurdaya dönen otomobil ise çekici yardımıyla götürüldü. D-100 Karayolu üzerinde bulunan lastik fabrikasında çalıştıkları öğrenilen gençlerin, 16.00-24.00 mesaisine yetişmek için acele ettikleri öğrenildi. 

YORUMLAR 1
  • vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    Atalarımız boşuna dememiş Acele giden ecele gider diye Allah rahmet eylesin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!