Lastik değiştirirken canından oldu

Balıkesir’in Susurluk'ta, yol kenarında otomobilinin lastiğini değiştirmek isteyen sürücü,kamyonetin çarpması neticesinde hayatını kaybetti.

Lastik değiştirirken canından oldu
Lastik değiştirirken canından oldu
GİRİŞ 28.05.2016 20:20 GÜNCELLEME 28.05.2016 20:36
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

  Edinilen bilgiye göre, Susurluk-Balıkesir yolu Demirkapı-Varan tesisleri arasında 16 AL 922 plakalı otomobilinin patlayan lastiğini değiştirmeye çalışan Eyyüp Baydut’a aynı yönden gelen 34 DY 8503 plakalı kamyonet arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce sürüklenen Baydut olay yerinde hayatına kaybetti. Kazayla alakalı tahkikat başlatıldı.

 

YORUMLAR 28
  • Sibel 7 yıl önce Şikayet Et
    Olacak şey değil. Çok üzücü çok.
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Yazık olmuş. Geride kalanlar...ah ah... Ne geliyorsa başımıza aha bu cehaletten geliyor. "Bana bir şey olmaz" düşüncesinin sonuçlarıdır bunlar. Bir şeyi öğrenmek için illahi başımıza gelmesi lazım ama ölümün denemesi yok işte. Şimdi buradan çıkaracağımız ders; araba arızalanında güvenli yere çekmek, dikkatli şekilde yeteri kadar "mesafeye" reflektör koymak, bariyerin arkasına geçmek ve yardım istemek. Eğer güvenli bir yerde ise o zaman tamirat bizzat yapılabilir. Eğitim eğitim eğitim. Suçu sadece çarpanda aramak da doğru değildir.
    Cevapla
  • trafik 7 yıl önce Şikayet Et
    bende almanya ehliyetliyim uzun yıllardan beri burada yaşıyorum. Alıştık diyemiyorum ama bende buradakiler gibiyim. burada bence en ilginç olan şey herhangi bir arızada emniyet şeridi nadiren kullanılır, sol veya orta şeritte lastik değiştirenler de var. hele araç arızalandı mı emniyet şeridine araç çekileceğine bulunulan şeritte bekleme yapılır veya tamir. Not olarak büyük çapta eğitim ve görgü eksikliği mevcut. Sürücü kursları sahipleri veya işletenleri eğitmenler zorunlu olarak avrupaya 3 aylığına gönderilmeliler. Zorunluluk kanunlaşması gerek.
    Cevapla
  • Vatanseverler 7 yıl önce Şikayet Et
    Trafik teröristlerine ve trafik terörüne devlet neden el atmıyor
    Cevapla
  • Trip 7 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemizde trafiğe çıkmak çatışmaya gitmek kadar tehlikeli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak