İstanbul’da feci kaza: 4 yaralı

D-100 Karayolu Ankara istikameti Haliç Köprü girişinde bariyerlere çarparak takla atan otomobil içerisinde bulunan 4 kişi yaralandı.

GİRİŞ 11.06.2016 09:27 GÜNCELLEME 11.06.2016 10:00

D-100 Karayolu Ankara istikameti Haliç Köprüsü girişinde saat 06.00 sıralarında meydana gelen trafik kazası iddialara göre şöyle gelişti. Edirnekapı mevkiinden Ankara istikametine ilerlemekte olan 34 BU 4197 plakalı otomobil sürücüsü henüz belirlenemeyen bir nedenden direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarında bulunan bariyerlere çarptı. Bariyerlere çarpan otomobil havada takla atarak yol kenarına düştü. Ters dönen otomobil içerisinde bulunan 3 kişi olduğu yerde sıkıştı. Otomobil sürücüsü ise araçtan fırlayarak yola savruldu.

DURUMU AĞIR

Kazayı görerek yardıma gelen vatandaşlar otomobilden fırlayan sürücüyü kendi imkanlarıyla hastaneye kaldırırken araç içinde bulunan 2 vatandaşı da sıkıştıkları yerden çıkardı. Vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırılan sürücünün durumunun ağır olduğu belirtildi. Otomobil içerisinde sıkıştığı yerden kurtarılamayan bir kişiyi çıkarmak için olay yerine itfaiye ekipleri geldi. Yaralıyı çıkarmak için itfaiye ekipleri büyük çaba sarf etti. Meydana gelen trafik kazasında yaralanan Görkem Tatlı, Sena Kardelen Tatlı ve Aylin Torun isimli vatandaşlar ise çevrede bulunan hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Haliç Köprü girişinde meydana gelen trafik kazası nedeniyle Ankara istikametine trafik kontrollü bir şekilde verildi. Kaza yapan aracın kaldırılmasıyla trafik akışı normale döndü. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...