Konya'da feci kaza: 1'i ağır, 7 yaralı

Konya'nın Seydişehir İlçesi'nde traktör ve iki otomobilin karıştığı kazada 1'i ağır 7 kişi yaralandı.

Konya'da feci kaza: 1'i ağır, 7 yaralı
Konya'da feci kaza: 1'i ağır, 7 yaralı
GİRİŞ 16.08.2016 06:21 GÜNCELLEME 16.08.2016 06:21
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Mehmet A. (44) idaresindeki otomobil, yol üzerinde seyir halindeyken, sürücüsü henüz tespit edilemeyen ve arkasında iki römork bağlı olan 42 N 1971 plakalı traktöre arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisi ile arkada bulunan römork koparak yol ortasında kaldı. Yaşanan kazadan sonrası Beyşehir istikametinden Seydişehir istikametine giden Yusuf A.(25) idaresindeki 42 AUT 08 plakalı otomobil sürücüsü yol ortasında kalan römorka çarptı. Kaza sonrası traktör sürücüsü olay yerinden kaçarken otomobillerde bulunan Yusuf A., Mehmet A., Ayseli S. (21), Nurcan A. (24), Serpil A. (43), Kemal Ü. (22) ve Hamza Selim Ü. (13) yaralandı.

Vatandaşların kaza ihbarı üzerine olay yerine, itfaiye, 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesini olay yerinde yapılan yaralılar ambulansla Seydişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan ve otomobil içerisinde sıkışan Ayseli S. itfaiye ekiplerinin çalışmasının ardından sıkıştığı yerden kurtarılarak, tedavi altına alınmak üzere ambulansla Konya'ya sevk edildi.

Kaza sonrası trafiğe kapanan Seydişehir Beyşehir yolu kazaya karışan araçların yoldan kaldırılmasından sonra trafiğe açıldı. Jandarma ekipleri tarafından kazaya karışan ve olay yerinden kaçan traktör sürücüsünün bulunması için çalışma başlatıldığı öğrenildi.

YORUMLAR 2
  • Mert MALATYALI 7 yıl önce Şikayet Et
    fotoğraftaki gelin bu haberin neresinde yer alıyor ???
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    o yol kaymak gibi ve ip gibi uyumuştur çünkü bende uyudum 130 sabitledim ve uçtum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi
Seçime 3 gün kala CHP'de kaos! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kavgası