Oğullarını askere götüren aile kaza yaptı

Bolu'da, oğulları 26 yaşındaki Kazım Kılıç'ı askerlik görevini yapacağı birliğe götürmek için yola çıkan ailenin içinde bulunduğu otomobil, öndeki araca çarpıp şarampole yuvarlandı

GİRİŞ 02.08.2017 04:20 GÜNCELLEME 02.08.2017 09:54

Kazım Kılıç, 2 yaşındaki oğlu ile yara almadan kurtulurken, dedesi öldü, annesi, babası, eşi ve diğer araçtaki bir kişi yaralandı.

Kaza, saat 17.30 sıralarında TEM Otoyolu'nun Bolu Çaydurt mevkiinde meydana geldi. İstanbul'da oturan Kazım Kılıç, kısa dönem er olarak vatani görevini yapmak üzere Ankara Mamak'taki birliğine teslim olmak üzere ailesiyle birlikte yola çıktı. Kazım Kılıç'ın babası 47 yaşındaki Mehmet Kılıç yönetimindeki 34 ABM 714 plakalı otomobil, sağ arka lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıktı. Önde giden 35 yaşındaki Yavuz Çimen yönetimindeki 34 VH 609 plakalı otomobile çarpan otomobil, şarampole yuvarlandı.

DEDESİ ÖLDÜ, ANNESİ, BABASI, EŞİ YARALANDI

Kazada, Kazım Kılıç, oğlu Mehmet Kerem ve diğer aracın sürücüsü yara almadan kurtuldu. Kazım Kılıç'ın ön koltukta oturan dedesi 68 yaşındaki Süleyman Şahin ölürken, babası Mehmet, annesi 45 yaşındaki Zübeyde, eşi 24 yaşındaki Hümeyra ve diğer araçta bulunan Yusuf Demirel ise yaralandı.

POLİS VE ASKERLERE SARILIP AĞLADI

Kazım Kılıç, kaza yerinde oğlunu kucağına alıp, sağlık görevlilerinin ilk müdahalelerini yaptığı eşi, annesi ve babasını teselli etmeye çalıştı. Kazım Kılıç, eşi, annesi, babası ve diğer yaralının ambulansla İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırılması ardından dedesine bakmak için aracın yanına gitti. Ön koltukta dedesinin cesedini gören Kazım Kılıç, gözyaşlarına boğuldu. Kılıç, kendisini aracın yanından uzaklaştırıp teselli etmeye çalışan polis ve jandarmalara sarılarak ağladı. Kazım Kılıç, basın mensuplarına da sarılıp, "Ben anneanneme nasıl söyleyeceğim? Ben askere gidiyordum, şimdi ne yapacağım" diyerek ağladı.

Süleyman Şahin'in cesedi, olay yerinde yapılan incelemeden sonra aynı hastanenin morguna kaldırıldı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AK Partili Bölük, AKPM'de parlamenterlerin yüzüne söyledi: Seyirci mi kalacağız?
Dışişleri Bakanlığı'ndan son dakika 1915 mesajı!