Feci şekilde can verdi! Aracı arıza yapınca...

İzmir'de 27 yaşındaki Ece Simay Saatçi, arıza yapan kamyonetinden inip trafik yoğunluğu nedeniyle burada yardım beklediği sırada iki aracın çarpması sonucu feci şekilde can verdi.

Feci şekilde can verdi! Aracı arıza yapınca...
Feci şekilde can verdi! Aracı arıza yapınca...
GİRİŞ 08.08.2017 14:00 GÜNCELLEME 08.08.2017 14:00
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kaza, dün saat 13.00 sıralarında Adalet Mahallesi'nde Altınyol üzerinde meydana geldi. Karşıyaka'dan Bayraklı yönüne seyir halinde olan ve Mordoğan İlçesi'nde akaryakıt istasyonu işleten Ece Simay Saatçi'nin idaresindeki 35 UFT 40 plakalı kamyonet arıza yaptı. Saatçi, trafik yoğunluğu nedeniyle arıza yapan aracını yol kenarına çekemedi. Bu sırada aynı yönde seyreden, iddiaya göre önündeki aracı sollamak isteyen Yusuf Çelikyürek (47) yönetimindeki 35 T 5980 plakalı taksi, önce en sol şeritte kalan kamyonete, daha sonra da yanında bulunan Ekrem Haldun Özince idaresindeki 34 CEK 02 plakalı otomobile çarptı. 

Çarpmanın etkisiyle savrulan araçlar, ardından Saatçi'ye çaptıktan sonra orta refüje çarparak durabildi. Kazada Saatçi ve Çelikyürek yaralandı. haber verilmesiyle gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından, yaralılar ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan yaralılardan Saatçi yapılan müdahalelere rağmen akşam saatlerinde yaşamını yitirdi. Diğer yaralı Çelikyürek'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Ece Simay Saatçi'nin cansız bedeni savcının incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Kaza sonrası otomobil sürücüsü Özince, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

YORUMLAR 4
  • egitim 6 yıl önce Şikayet Et
    Surucu kurslari bunlara ogretmiyormu ariza oldugunda 4luleri yakip inip yeleginizi giyin bariyerlerin arkasina gecin yol ortasinda kalirsan elin usagi gelir onunda basina bela olursun gerci ulke trafik konusunda sifir oyuzden olen olmustur konturol kanun kural yokki parayi ver al ehliyeti 1yilda zor aldim ben avrupada insani egitiyorlar ama cok faydali inanin bilincli surucu ogrenerek alin kurallari kanunlari
    Cevapla
  • yasemin 6 yıl önce Şikayet Et
    bin kere soyledim.su arabalarin hiz ayarlarini degistirin.otomobiller seksenin uzerine cikamasin.ambulans itfaiye gibi araclar hizli gidebilsin.bunu artik anlayin arabalar ölüm makinalaridir.
    Cevapla
  • bahadir 6 yıl önce Şikayet Et
    ehliyetimi avrupada degisecektim kurs hocasi sen nasil araba suruyorsun burada boyle ehliyet alamazsin demisti bende ozel surus dersleri aldim ehliyeti yeniledim simdide istanbul a gittigimde araba suremiyorum korkudan ve gordumki trafikte abye gore resmen tas devrindeyiz
    Cevapla
  • mister x 6 yıl önce Şikayet Et
    alakası yok. bizim millet cok bilinçsiz araba kullanıyor. ama onlarin sucu yok. sürücü kursunda pek bisey ögrenmiyorlar. sürücü kurslarinda pek sucu yok. sinavlar sinav degil. saka gibi sinav. beklenti yerlerde. almanyada sürücü kursunda ögretmenlik yapıyorum. Maalesef bugüne kadar türkiyeden almanyaya gelen ve almanyada ehliyet degistirmek isteyen vatandaslarin hic biri adam akilli araba kullanmasi bilmiyor. daha dogrusu kural nedir bilmiyor. almanyada otobanda bazi kısımlarda hiz sınırı dahi yok. istediğin hızla gidebilirsin. hani kazalar? yok...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor