Radara değil şoka girdi

Adana'da radar uygulamasını görünce direksiyon hakimiyetini kaybedip önce bir minibüse ardından da kaldırıma çarpan kadın sürücü şoka girip, gözyaşlarına boğuldu.

GİRİŞ 02.11.2017 10:48 GÜNCELLEME 02.11.2017 10:51
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kaza, Seyhan ilçesindeki Kasım Gülek Bulvarı'nda meydana geldi.

İddiaya göre, ismi öğrenilemeyen bir kadın sürücünün kullandığı 01 DM 796 otomobil, bulvarda uygulama yapan radar aracını görünce direksiyon hakimiyetini kaybederek 01 M 0853 plakalı minibüse arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle yoldan savrulan otomobil kaldırıma çarparak durabildi.



Dolmuşta bulunan bir yolcunun hafif yaralandığı kazada kadın sürücü yara almadı. Otomobilden inip kaldırıma oturan kadın sürücü kazanın şoku nedeniyle uzun süre ağladı. Kadın sürücüyü çevredeki vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı.

Kaza yerine gelen kadın sürücünün bir yakını ise amcasının milletvekili olduğunu belirterek, gazetecileri çekim yapmamaları konusunda tehdit ederken, minibüs hattında görevli olduğunu belirten bir kişi de gazetecilere tepki gösterdi. 

Kazada yaralanan minibüs yolcusu ambulansla tedavi altına alındı.

YORUMLAR 4
  • yorumsuz 6 yıl önce Şikayet Et
    radar belasini gorup panik olmayan hemen fren refleksi gostermeyen var mi ki? hizimiz normal bile olsa bir an korkuyoruz hemen fren refleksi gosteriyoruz...radar araci resmen gulyabani gibi geliyor bana sahsen...
    Cevapla
  • Türk 6 yıl önce Şikayet Et
    Hız yapmazsan bir şey olmaz.
    Cevapla
  • Ali Kılıç 6 yıl önce Şikayet Et
    Aşırı sürat olmasın, radar şoku?
    Cevapla
  • Ali osman 6 yıl önce Şikayet Et
    Bize ne amcasının vekil olmasından. Boş ifade kullanmış bayan
    Cevapla
DİĞER HABERLER
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası
Erdoğan'dan Bahçeli'nin DEM Parti çıkışına destek: Bedelini ödemeye hazır olmalılar